Hon blir arg på sin man och skriver en annons för att auktionera ut honom: "Ingen retur eller byte"

av Titti Carlberg

26 Februari 2022

Hon blir arg på sin man och skriver en annons för att auktionera ut honom: "Ingen retur eller byte"
Advertisement

En kvinnas reaktion på sin mans - eller partners - felaktiga beteende innehåller vanligtvis flera alternativ, det kan vara långvariga straffande tystnader, strejk från hushållsarbetet, mördande blickar och tillrop med tillhörande epitet, till det mest drastiska valet som är utan återvändo: separation.

Men det finns en som utmärker sig själv efter att ha lidit en elakhet som hennes man gjorde: en irländsk kvinna som valde en avgjort alternativ lösning. 

Detta är Linda McAlister, bosatt i Nya Zeeland, hon bestämde sig för att sälja sin man på auktion.

via The Economic Times

Advertisement

Det stämmer: hustrun loggade in på TradeMe-webbplatsen och lade ut sin make till försäljning, han var skyldig till att ha lämnat henne ensam hemma under semestern för att sticka iväg på en fisketur. De gifte sig i Irland år 2019 och har två barn på 4 och 6 år.

Annonsen överensstämde dock inte med auktionshusportalens regler, så den togs bort, men innan den avbröts nådde budet summan av 63 euro. Och någon hade till och med bett om ytterligare information.

Lindas annons löd: "Min man John är ganska snygg, han är en meter och åttio lång, är 37 år och boskapsuppfödare. Hans hobbyer är att skjuta och att fiska" påpekade hon för att varna potentiella köpare vilka hans passioner var, kritiserade av henne.

Advertisement
Pxhere

Pxhere

Mannen har, enligt hans fru, haft många "ägare" tidigare, men är en trogen man: det viktiga är att han matas och får tillräckligt att dricka. Kvinnan specifierade dock: "Överdriven hydrering kan dock leda till obehagliga konsekvenser...videor tillgängliga på begäran". Den effektiva slutsatsen var: "Försäljningen är slutgiltig. Ingen retur och inget byte. 

John blev informerad om hans hustrus unika gest av några vänner som hade sett annonsen, och uppenbarligen fick han sig ett gott skratt. Långt ifrån att bli arg, spelade mannen spelet genom att gå igenom hela mängden erbjudanden, övertygad om att han samlade en fin summa att bli såld för. 

Han erkände dock senare att han hade lärt sin läxa och vill varna män runt om i världen: var försiktiga med att lämna hustrun ensam i huset med de små barnen för att ge er ut på en sista minuten fisketur!

En avgjort originell och rolig "hämnd", som var effektiv och gav önskat resultat: John kommer nog säkert att överge fiskandet ett tag nu efter detta!

Vad tycker du om denna kvinnas påhitt?

Advertisement