En flygvärdinna avslöjar på de sociala nätverken de tre mest irriterande sakerna passagerare gör på planet

av Titti Carlberg

25 Februari 2022

En flygvärdinna avslöjar på de sociala nätverken de tre mest irriterande sakerna passagerare gör på planet
Advertisement

Att ta ett flyg skrämmer många människor: de som stiger på ett flygplan med lätthet och utan rädsla är definitivt i minoritet. De flesta känner faktiskt en viss ånger som går från lätt nervositet till det mest synliga spänningstillståndet.

Kort sagt, att resa med flyg är verkligen inte som en promenad i parken och att känna lite rädsla är absolut förståeligt. Vad som däremot inte är förståeligt är vissa vanor som folk antar när de väl är ombord.

Detta, åtminstone enligt en flygvärdinna, som genom en video, som han lade upp på sitt sociala konto, klagade snällt på några av passagerarnas attityder.

via The Sun

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Dave Anica som flygvärdinnan heter, har avslöjat vilka som är de tre mest irriterande sakerna som passagerare gör på planet.

Det första är klagomålen på priserna på drycker och snacks. Mannen, i videon som snabbt blev viral och nådde runt 600.000 visningar, imiterade scenen där han överlämnade maten som en passagerare hade beställt.

"Det blir 34.50 pund,tack" säger Dave, och kvinnan svarar "Varför är det så dyrt?"

Flygvärdinnan säger då "Tror du att det är jag som sätter priserna, frun?"

Advertisement
daveanica/TikTok

daveanica/TikTok

Det andra som irriterar flygvärdinnan är när han får frågan varför toaletten är låst.

En man frågar: "Varför är toaletten låst?"

Anica svarar: "Förmodligen är det någon därinne."

Men passageraren ger sig inte: "Hur kan du vara säker på det"

"Därför att folk låser toaletten när de går in i den för att uträtta sina behov" avslutar Dave upprört.

daveanica/TikTok

daveanica/TikTok

På tredje plats finner vi avstigningsögonblicket direkt efter landning: det finns inget som stör honom så mycket som när folk reser sig upp i förtid och börjar knuffa de andra för att komma av planet så snabbt som möjligt, vilket oftast sker i den bakre delen av planet.

"Nu har vi landat på slutdestinationen. För passagerare som redan har ställt sig upp i den bakre delen av planet: snälla sätt er ner, ni ska kliva av sist" säger Dave i videon.

daveanica/TikTok

daveanica/TikTok

Många har kommenterat uppförandet som beskrivits av flygvärdinnan och instämmer i hans synpunkt - som utan tvekan är auktorativ, eftersom han har att göra med passagerare varje dag - och någon skrev: "Jag hatar hur alla reser sig så fort planet har slutat rulla! Jag sitter kvar tills de flesta har gått av." 

En annan kommentar gällde det andra kategorin, den av den 'låsta toaletten': "För att vara ärlig såg jag en kvinna stå utanför toaletten och vänta i tio minuter för att de hade glömt att låsa upp den efter lyftningen."

Dave Anica erkände då: "Det har faktiskt hänt mig också".

Vad tycker du om dessa tre irriterande vanor hos passagerarna på flygplan. Känner ni igen er i någon av dem?

Advertisement