Nu finns applikationen som låter dig tjäna pengar genom att promenera för att främja välbefinnandet

av Titti Carlberg

27 Februari 2022

Nu finns applikationen som låter dig tjäna pengar genom att promenera för att främja välbefinnandet
Advertisement

Det hektiska livet och de olika dagliga engagemangen lämnar ofta inte mycket utrymme för fritid eller för stunder som ägnas åt ens välbefinnande, oavsett om det är på grund av trötthet vid slutet av dagen eller på grund av brist på tillgänglig tid, så händer det att vi avstår från fysisk aktivitet som frigör sinnet och som framför allt skänker våra kroppar lite välmående.

Detta fenomen håller på att bli så utbrett att ett system har skapats för att motverka det: en ny smartphone-applikation som låter dig tjäna pengar på att promenera.

via News Founded

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Det stämmer: för att bekämpa den skenande stillasittande livsstilen, född av våra dagars allt snabbare tempo, föddes We Ward, en speciell app som gör att du kan ta några kontantpoäng när du tar dig tid för en hälsosam promenad. 

Men hur fungerar den i detalj?

Först och främst, för att kunna använda den måste du ladda ner We Ward från Google Play om du gar ett Android-system eller från Apple Store om du använder IOS.

När du har gjort det kommer applikationen att fungera som en vanlig stegräknare och för att tjäna några ward måste du övervinna vissa nivåer: första steget är 1.500 steg, vilket motsvarar en enda ward, följt av det andra målet på 3.000 steg då landar du på 3 ward, upp till 20.000 steg med en vinst på 25 ward.

Det uppskattade optimala målet är 10.000 per dag, den rekommenderade mängden för att ta hand om sitt välbefinnande.

När promenaden är över, klickar du på ikonen "validera steg" för att registrera de uppnådda resultaten.

Warden kommer att överföras som kontanter på ditt bankkonto, men det är även möjligt att få presentkort, rabatter och kampanjvaror. Applikationen låter dig även vinna priser som, om så önskas, kan omvandlas till donationer till föreningar.

Advertisement
We Ward

We Ward

Men hur mycket tjänar man?

Uppenbarligen tillåter applikationen dig inte att leva utan att arbeta och kan absolut inte ersätta en lön: det är en blygsam extrainkomst, som i alla fall kan vara användbar för att klara små månadsutgifter. Beloppet som du får från Ward börjar från cirka 1 krona baserat på nivå. Men det finns mer: om du rekommenderar appen åt en vän som registrerar sig tjänar du cirka 5 kronor.

Utöver detta indikerar We Ward mängden kalorier som bränns under promenaden och tiiryggalagda kilometer.

Kort sagt, ett bra incitament för att ägna tid åt din kondition och få betalt för det. Allt som återstår är att ta "första steget" och prova denna innovativa applikation på din mobil.

Advertisement