"Du kan inte visa dig klädd så där": han ringer efter en taxi och skickar hem tjejen innan mötet

av Titti Carlberg

08 Februari 2022

"Du kan inte visa dig klädd så där": han ringer efter en taxi och skickar hem tjejen innan mötet
Advertisement

När du blir tillsammans med en person, är det naturligtvis för att du från första stund gillar och ser något lockande hos personen. Oavsett om det är det fysiska utseendet, sättet att tänka och prata eller personens val av look, även om vi ännu inte vet på djupet vem vi har framför oss så finns det definitivt en anledning till attraktion. 

Det verkar självklart, eller hur? Ändå är det inte alltid så. Det bevisas av historien vi sak berätta. Huvudpersonen är en ung TikTok-användare, som bestämde sig för att dela med sina följare det som hände henne i samband med en dejt. Den unge mannen gick rakt på sak och skrädde inte orden när han kritiserade hur hon var klädd, han ringde till och med efter en taxi som skjutsade hem tjejen. Men låt oss börja från början.

via Nikki Jabs/TikTok

Advertisement
Nikki Jabs/TikTok Screenshot

Nikki Jabs/TikTok Screenshot

Hon heter Nikki Jabs, och hennes berättelse blev snabbt viral på grund av vad som hade hänt och diskussionerna det väckte på webben.

Allt hade gått smidigt mellan henne och Greg, en kille som hon hade dejtat ett tag. Det var så pass färskt att de ännu inte hade hunnit lära känna varandra så djupt, men tecken på att de var på rätt väg fanns. Tills en kväll då han definitivt gick över gränsen

Nikki och Greg skulle gå ut och äta middag innan de skulle gå vidare på ett invigningsevenemang som hans företag hade. På väg till restaurangen tyckte hon dock att han stirrade på henne på ett konstigt sätt. Hon bad om en förklaring till det och Greg svarade att han inte tyckte att det var lämpligt att hon följde med honom på evenemanget klädd på det sättet.

Advertisement
Nikki Jabs/TikTok Screenshot

Nikki Jabs/TikTok Screenshot

"Du kan inte gå klädd sådär" var svaret som hon fick, Nikki reagerade på ett bra sätt och frågade om han ville att hon skulle gå hem och byta om. Som svar ringde Greg efter en taxi som skulle köra hem henne. Nikki hade bott de senaste dagarna hos Greg så det var där hon hade sina kläder. Men då hon kände sig kränkt över den behandling hon fick, slösade hon inte bort någon tid, hon packade sina väskor och åkte därifrån.

Mannens ursäkter hjälpte inte: Nikki hade tagit sitt beslut, hon hade brutit relationen med honom. Efter att hon hade reflekterat ett par dagar över det som hade hänt berättade hon allt på TikTok och sa att det inte var första gången som Greg hade kritiserat henne för hennes klädstil. Sättet som hon sminkade sig, hennes skor och kläder hade ofta varit föremål för hans kritik och mot bakgrund av allt detta är Nikkis reaktion efter den kvällen säkerligen mer förståelig.

Nikki Jabs/TikTok Screenshot

Nikki Jabs/TikTok Screenshot

Av dessa skäl har stödet från webbanvändarna varit mycket starkt. Faktum är att många var glada över att hon hade brutit relationen, och bjöd in henne att reflektera över det faktum att Gregs negativa beteende kunde ha förvärrats med tiden. Tjejen, trots ett första ögonblick av besvikelse där hon verkligen var ledsen, förklarade att hon var säker på att hon hade agerat på bästa sätt och önskade att hennes berättelse kunde vara till hjälp för många andra människor som befinner sig i liknande förhållanden.

Vad tycker du? Gjorde hon rätt som bröt med honom eller skulle hon fortsatt att vara tillsammans med honom på hans villkor?

Advertisement