Hon försöker köpa en kvinnas bebis på snabbköpet och erbjuder henne $500.000: arresterad

av Titti Carlberg

29 Januari 2022

Hon försöker köpa en kvinnas bebis på snabbköpet och erbjuder henne $500.000: arresterad
Advertisement

Att inte kunna få barn kan vara en källa till sorg och obehag för en kvinna, särskilt om hon längtar efter ett. Vad är de villiga att göra för att få hålla ett barn i famnen? I vissa fall finns det faktisk de som tar till extrema gester, som leder till arrestering. 

Rebecca Taylor, en 49-årig kvinna, uttalade oroande och märkliga ord som omedelbart krävde ett ingripande av polis.

via independent

Advertisement

Vi vet inte vad kvinnans förflutna är, inte heller hennes historia. Vi vet bara att hon bor i Texas och att hon en dag var i ett Walmart köpcenter där hon närmade sig en kvinna som stod i kassakön.

Som på de flesta stormarknader har du kanske märkt att det - nära kassorna - finns småprodukter till ett reducerat pris. Detta är en strategi som används av stormarknader för att uppmuntra kunder att spendera mer genom att köpa tuggummi, godis eller annat smått och gott som du kanske hade glömt att ta när du gick bland gångarna.

När Rebecca anlände till kassan gjorde hon emellertid en oroande begäran.

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

Hon närmade sig en kvinna som stod i kassakön och började kommentera ett av kvinnans två barn som satt i vagnen. Hon bad om att få köpa ett av barnen för en summa på $250.000

Hur skulle du reagera om någon bad om att få köpa ditt barn? Du skulle förmodligen först tro att det var ett skämt, men Rebeccas ebjudande lät inte som ett skämt: kvinnan i kön vägrade naturligtvis; hur kunde den här personen ens tro att hon skulle vilja sälja sitt barn? Inför kvinnans negativa svar höjde Rebecca sitt erbjudande och erbjöd $500.000: hon förstod upenbarligen inte att problemet inte var priset, utan den absurda och olagliga begäran.

Polisen uppgav att Rebecca hade hotat kvinnan och sagt att hon skulle ha barnet till varje pris, men som tur var hade mamman meddelat polisen i tid, de åkte dit omedelbart och arresterade Taylor. Anklagelserna gäller försäljning eller köp av ett barn, vilket i Texas är ett tredje gradens brott.

Advertisement