Han donerar en njure till sin flickväns mamma, en månad senare lämnar hon honom för att gifta sig med en annan

av Titti Carlberg

19 Januari 2022

Han donerar en njure till sin flickväns mamma, en månad senare lämnar hon honom för att gifta sig med en annan
Advertisement

Många människor är verkligen villiga att göra vad som helst för den de älskar. Nu menar vi inte bara gåvor och förmåner, utan också och framförallt om handlingar av snällhet så viktiga att de till och med kan äventyra sin egen hälsa

Det är just fallet med den mexikanska killen som är huvudpersonen i den här artikeln. den unge mannen bestämde sig för att donera en njure till sin flickväns mamma, en mycket ädel gest som räddade kvinnans liv. Förmodligen skulle många i hans ställe inte göra detsamma; dock hade han modet och ställde sig till förfogande. 

Men om du tror att hans flickvän visade någon tacksamhet, så tror du fel. Faktum är att hon, en månad senare lämnade honom för att gifta sig med en annan. Den unga mannen, gjorde historien offentlig genom att ventilera sig på sitt TikTok-konto

via uziel.ms/TikTok

Advertisement
uziel.ms/TikTok

uziel.ms/TikTok

Den mexikanska killen ifråga heter Uziel Martinez och hans historia har gjort honom, på kort tid, superpopulär på TikTok, men inte bara där. Det hans, nu ex-flickvän, gjorde delades omedelbart över hela webben, vilket gjorde honom till ett slags exempel för många människor som lever i kärleksrelationer som i verkligheten visar sig vara allt annat än uppriktiga eller djupa.

I det aktuella klippet ser vi Uziel i sängen med ett ansiktsuttryck som är allt annat än rofyllt, och en serie överlagrade ord som förklarar vad som hade hänt och som inte lämnar rum för något missförstånd. Denna första video fäljdes av andra där den unge mexikanaren svarar på kommentarer från webbanvändarna och lade till fler detaljer om situationen.

En månad efter att han hade donerat en njure till sin flickväns mamma, som var kompatibel med honom, hon genomgick operationen och mår nu bra, lämnade flickvännen honom och som om det inte var nog bestämde hon sig för att gifta sig med en annan man. Det är uppenbart att på grundval av en sådan gest kan det ha funnits många olika anledningar, men det kan inte ha känts så trevligt för killen att behandlas på det sättet.

Advertisement
uziel.ms/TikTok

uziel.ms/TikTok

Uziel, uppgav att han, trots allt, inte känner så mycket förbittring mot sitt ex. "Jag har inget emot henne - säger han - vi är inte vänner, men vi hatar inte varandra". Han fick stort stöd från alla som såg hans video och kommenterade den. "Var inte ledsen - skrev en person - hon har förlorat en äkta gentleman"; upprepa inte liknande misstag i framtiden" och "se framåt så kommer du att hitta den rätta kvinnan som verkligen uppskattar dig", var andra användares ord.

Vad tycker du om den här tjejens beteende?

Advertisement