Hon låter sin pojkvän göra hans första tatuering på henne: slutresultatet blev katastrofalt

av Titti Carlberg

23 Januari 2022

Hon låter sin pojkvän göra hans första tatuering på henne: slutresultatet blev katastrofalt
Advertisement

Skulle du någonsin låta en nybörjare göra sin första tatuering på din hud? Risken för ett rungande misslyckande är hög, men med rätt mängd självförtroende kan det förändra allt. Och om ditt svar är nej, är du absolut inte lika modig som tjejen vi ska berätta om.

Den unga tjejen tyckte att det var ett sätt att visa honom hur mycket tillgivenhet och tillit hon kände för pojkvännen, så hon gick med på att låta honom tatuera henne. Hittills inget konstigt med det, förutom att det var första gången han tatuerade någons hud. En viktig övning alltså som skulle bli ett fint och roligt resultat, men som i slutändan inte levde upp till förväntningarna. Tvärtom: det blev en riktig katastrof, som tjejen delar med sig i en video på TikTok. 

via notactuallyshi/TikTok

Advertisement
notactuallyshi/TikTok

notactuallyshi/TikTok

Avsnittet är ett av de som är avsett att gå runt på nätet på kort tid och väcka reaktioner och kommentarer från många användare. Huvudpersonen som är känd som @notactuallyshi på TikTok, visade i en video, som har fått tiotusentals visningar, hur det blev när hennes pojkvän, nybörjartatuerare, gjorde sin första tatuering.

"Jag ställde upp som försöksperson för hans första tatuering" berättar hon med tårar i ögonen, hon förklarade att hon ville ha en Smiley, och visade hur den eftertraktade designen skulle ha sett ut. Det borde faktiskt inte ha varit så svårt: en cirkel med två punkter och en linje i mitten är verkligen inom räckhåll för alla. Men enligt det erhållna resultatet verkar det inte vara så.

Advertisement
notactuallyshi/TikTok

notactuallyshi/TikTok

"Munnen" på ansiktet har faktiskt förvandlats till en vinglig linje, medan ögonen inte liknar ett dugg de på teckningen. Tatueringen åtföljs av bokstäverna "R A D" ingraverade precis ovanför emojins förmodade ögon. Det krävdes inte mycket, vid åsynen av den, innan det regnade reaktioner och kommentarer från TikTok-användare.

notactuallyshi/TikTok

notactuallyshi/TikTok

En stor del av dem som såg henne gråta på grund av den dåliga tatueringen, erbjöd henne sitt stöd, försökte övertyga henne om att det var lätt att täcka över den, en del sa till och med att den inte var så illa. 

Vad tycker du? Skulle du ha låtit din partner träna på dig? Är tatueringen verkligen så hemsk?

Advertisement