Hon bestämmer sig för att dölja sina tatueringar för ett experiment: hennes barn kände inte igen henne

av Titti Carlberg

15 Januari 2022

Hon bestämmer sig för att dölja sina tatueringar för ett experiment: hennes barn kände inte igen henne
Advertisement

Det finns många människor som inte känner sig bekväma med sin kropp och sitt utseende, de försöker hitta sätt att acceptera sig själva och må bra: i många fall, blir det att se sig själv i spegeln, en riktig utmaning att övervinna. Det finns de som bestämmer sig för att finna en inre väg av medvetenhet och acceptans, de som bestämmer sig för att ta till någon estetisk retusch och de som åtar sig för att forma sin kropp med fysisk träning och hälsosam näring.

Aimee Smith känner sig fullständigt bekväm i sin helt tatuerade kropp och utan sina tatueringar känner hon sig inte som densamma.

via Daily Star

Advertisement

Aimee är 23 år och hon fick en tatueringskit när hon var 14 år gammal: precis då bestämde hon sig för att göra sin första tatuering och - sedan dess - har hon inte slutat att tatuera sig. Nu har Aimee fler än 40 tatueringar och hennes utseende - jämfört med några år tidigare - ser nu helt annorlunda ut. Kvinnan är känd för sitt utseende, så pass att hon har fått smeknamnet "den tatuerade tjejen".

Advertisement

Kvinnan bestämde sig nyligen för att genomgå ett experiment på TV: hon täckte alla sina tatueringar, vilket gjorde dem praktiskt taget osynliga, man såg inte längre en endaste fläck varken på kroppen eller i hennes ansikte. Reaktionen från hennes familj blev väldigt stark: hennes mamma började nästan gråta, och Aimee sa: "Jag blev chockad när jag hörde henne säga att jag är vacker, men samtidigt av vanan att ha sett mig med tatueringar i ansiktet i så många år, som har blivit en del av mitt liv, att min mamma först sa att 'det där är inte min dotter' ". Men den starkaste reaktionen kom från hennes barn, som till en början inte kände igen deras mamma. "Efter att alla personer som var där hade gått iväg, kramade jag om mina barn och den minste tittade inte ens på mig för han förstod inte att det var jag".

.

Instagram stories/amiee_inked

Instagram stories/amiee_inked

Kort sagt, Aimees tatueringar är inte bara en grundläggande del av hennes liv, utan de gör henne till vad hon är också i ögonen på de människor hon älskar mest. Aimee säger också att hon har aldrig oroat sig för andra personers åsikter: många har kritiserat henne, men hon är stolt över sitt utseende och bryr sig inte om vad folk tycker. 

Varje tatuering, även de i ansiktet, har en speciell betydelse: de flesta av hennes tatueringar är minnen av svåra perioder i hennes liv eller representerar hennes barn och hennes familj. Hon förklarar: "Under åren har tatueringarna verkligen hjälpt mig att hitta mig själv och har tagit mig ur den där tunneln av att inte veta vem jag var, de hjälpte mig att hitta mig själv och jag vet inte vem jag skulle vara utan dem".

Advertisement