Hennes man är passionerad av leksaksbilar, hon bränner hela kollektionen för den "kostar för mycket"

av Titti Carlberg

14 Januari 2022

Hennes man är passionerad av leksaksbilar, hon bränner hela kollektionen för den "kostar för mycket"
Advertisement

Hobbyer ska odlas och i ett par ska den andras passioner och utrymmen respekteras. Fast ofta kan vissa passioner vara en anledning till gräl och missförstånd. Vad händer om din partner inte delar din passion och inte respekterar den? Den här berättelsen får oss att reflektera över vad det innebär att dela utrymmen och möta eventuella problem. 

En kvinna bestämde sig för att ta till en extrem metod: hon beslutade sig för att hämnas drastiskt eftersom hennes mans passion "kostade för mycket".

via debate.com

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

Hela händelsen berättades av hennes man på Facebook, ett offer för sin hustrus hämnd. Mannen är en samlare av leksaksbilar, och han delade i en grupp på Facebook det som hade hänt: hans fru har aldrig delat hans passion, och hon har till och med visat flera gånger att hon inte respekterar den. Faktum är att hon bestämde sig för att förstöra den helt och hållet genom att bränna upp den. 

Den värdefulla samlingen av Hot Wheels, leksaksbilarna som hade tillverkats av Mattel, totalförstörda. Det hade tagit åratal för hennes man att nå hela samlingen, och han hade betalat dyrt för dem. Det var just detta som hans hustru inte kunde acceptera: en "onödig" utgift för leksaksbilar som hon såg som onödiga saker.

Mannen skrev så här i sitt inlägg:

"Jag samlar på Hot Wheels sen cirka 2 år, men min fru sa till mig förra veckan att jag gör av med för mycket pengar på att köpa dem och om jag kommer hem med en bil till skulle hon tända eld på dem. Jag trodde att hon skojade, i vilket fall som helst så köpte jag några till dagen efter. Dagen efter att jag hade köpt dem, medan jag var på jobbet, skickade hon ett foto på samlingen innan hon tände eld på den, det stod 'jag varnade dig'".

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

Efter att ha delat sin historia fick mannen många meddelanden om solidaritet från andra fans. Det var mycket smärtsamt Och efter denna händelse har han inte haft modet att börja samla på nytt, han valde istället att vidta rättsliga åtgärder mot sin hustru: de var inga simpla leksaksbilar eller dyra föremål, men de hade ett känslomässigt värde för honom, vilket hans fru inte hade förståelse för.

Vi vet inte hur allting slutade, men vi hoppas att mannen ska finna lusten att börja odla sin passion igen.

Advertisement