Säkerhetskameran fångar glädjedansen hos en hemlös: hon hade klarat anställningsintervjun (VIDEO)

av Titti Carlberg

14 Oktober 2021

Säkerhetskameran fångar glädjedansen hos en hemlös: hon hade klarat anställningsintervjun (VIDEO)
Advertisement

En dans av lycka: det var vad Kayallah Jones, en 21 årig tjej utförde, när hon just hade fått reda på att hon hade fått en anställning som servitris på en restaurang. Efter månader av att söka jobb, såg Kayallah äntligen slutet på en mörk period som tvingade henne att bo på gatan.

Den här tjejen hade tyvärr förlorat sitt hem på grund av att familjens butik gick i konkurs och hennes bror blev allvarligt sjuk - en mycket dålig situation. Som tur var anställdes hon direkt på platsen vid anställningsintervjun, The Spot, en restaurang kombinerad sportbar i Atlanta, Georgia. När hon kom ut efter intervjun, hängav sig Kayallah i en vild dans, hon trodde att det inte var någon som såg henne på restaurangens parkeringsplats. Hon filmades dock av restaurangens övervakningskamera, och videon blev snabbt viral.

via abc30

dakara.spence/instagram

dakara.spence/instagram

Hon dansade som om ingen tittade på henne, fångad av övervakningskameran. Det är detta som är den enkla video som blev viral på Internet: den fick över 1,2 miljoner visningar bara på Instagram och 1,5 miljoner visningar på TikTok och Twitter.

Ägaren till restaurangen, Dakara Spence, förklarade att hon anställde Jones för att hon kände hennes stora energi och positivitet så snart hon kom in i rummet. Efter att ha sett henne dansa på parkeringen ringde Spence till Jones: "Så fort jag såg henne dansa på övervakningsfilmen, ringde jag till henne och sa att jag hade sett hennes reaktion och att jag blev väldigt glad över den. Jag sa också till henne att jag inte kunde vänta med att få se henne jobba på min restaurang. Det var en positiv stund för mig".

Advertisement

dakara.spence/instagram

Spence publicerade videon från övervakningskameran som visar Jones dansa glatt. Till en början ser man Jones titta sig omkring för att säkerställa att hon var ensam, sedan släppte hon lös i en vild dans, och slutligen gick hon nonchalant iväg, som om inget hade hänt. I denna improviserade glädjedans snurrar hon entusiastiskt med armarna upplyfta.

Med tanke på den tuffa tid som hon hade gått igenom, var det verkligen ett viktigt ögonblick som gjorde henne till en viral dansös. Hon förklarade att hon kände sig väldigt upphetsad och överväldigad av denna positiva vändning i hennes liv. Kort sagt, ett nytt kapitel för denna unga livfulla tjej. Nu återstår det bara för oss att önska henne lycka till!

Advertisement