Han ber sin rika flickvän att inte äta för mycket hemma hos hans mormor - Curioctopus.se
x
Han ber sin rika flickvän att inte…
Forskare upptäcker att Machu Picchu är äldre än man tidigare har trott En kryptovaluta-plattform krediterar felaktigt 90 miljoner dollar till användarkonton och ber om att de ska returneras

Han ber sin rika flickvän att inte äta för mycket hemma hos hans mormor

17 Oktober 2021 • Av Titti Carlberg
10.617
Advertisement

Varför ska en kille behöva be sin flickvän att inte äta för mycket hemma hos hans mormor, trots att hon har blivit ditbjuden? Det låter som en absurd begäran, och han som har delat berättelsen vet om det. Av denna anledning uppmanar han Redditanvändarna att läsa hela berättelsen noggrant.

Mannen skriver: Jag vet att titeln kan verka lite underlig, men det här är en ganska specifik situation så snälla läs vad jag har att berätta. Jag är en 26-årig man som dejtar en kvinna sen 3 månader, även hon 26 år gammal och vi kan kalla henne Ashley. Hon är född välbärgad och priviligierad och detta har ända från första början varit en friktionspunkt i vårt förhållande, eftersom hon inte vill förstå den fattigdomsnivå som jag och min familj har vuxit upp med."

via: reddit

"Min 70-åriga mormor är en underbar kvinna, men hon är lika stolt som fattig. Hon bjuder gärna på middag och lagar väldigt god mat, men ekonomiskt har hon egentligen inte råd att bjuda. Hon vägrar att ta emot pengar från mig eller någon annan i familjen och tillåter inte att någon kommer hem med mat till henne, eftersom hon säger att det är hennes ansvar att ta hand om familjen. Hon blir dessutom kränkt om man tackar nej till en inbjudan. För en dryg månad sen åt jag och Ashley middag hemma hos henne och Ashley tyckte att det var så gott att hon tog påfyllning två gånger. Vi brukar bara ta en portion, eftersom mormor äter resterna under den kommande veckan. Efter middagen förklarade jag det för Ashley och hon blev väldigt chockad. Jag försökte ta med mig mat hem till mormor, men hon vägrade ta emot "allmosor" på grund av sin stolthet."

"Min mormor bjöd in oss på nytt igen i helgen. Innan vi gick dit försökte jag förklara för Ashley genom att förtydliga min mormors ekonomiska situation och jag bad henne att bara ta en liten portion så att maten skulle räcka hela veckan för min mormor. jag sa att vi kunde gå ut och äta någonstans när vi gick från min mormor om hon fortfarande var hungrig. Ashley blev väldigt arg och svarade att "hon skäms INTE över att äta, hon kommer INTE att begränsa sig och att INGEN annan än hon själv bestämmer när hon har ätit "tillräckligt"", hon sa också att hon skämdes över mig". Redditanvändarna kommenterade och hävdade att flickvännens ord var väldigt egoistiska och att hon borde ha förstått situationen och inte skulle tänka bara på sig själv. Vad tycker du om detta? Vad skulle du ha gjort om det var du som var pojkvännen?

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack