Han säljer sin hustrus teservis utan hennes kännedom: hon hämnas och köper tillbaka den - Curioctopus.se
x
Han säljer sin hustrus teservis utan…
En kille hittar ett par 100 år gamla Levi's jeans: de låg i en övergiven gruva En fiskare hittar ett stort block av uppkastning från en val:

Han säljer sin hustrus teservis utan hennes kännedom: hon hämnas och köper tillbaka den

10 Oktober 2021 • Av Titti Carlberg
26.405
Advertisement

Det är inte alltid lätt för ett par att upprätthålla en balans under årens gång, och framförallt att se till att förtroendet för varandra alltid är detsamma. Många känner till detta, men det är kanske få som har förstått det bättre än de makar som är huvudpersoner i denna historia som vi är på väg att berätta för er.

Det skulle vara en underdrift att i denna situation tala om åsiktsskillnader, den handling som hennes man gjorde mot henne. På ett, enligt han själv, oskyldigt sätt och för en ädel sak, gav upphov till en verklig fråga som ledde till ånger, besvikelse och hämnd, allt på grund av brist på ömsesidigt förtroende.

När hans barnbarn äntligen lyckades bli frisk från sin cancer, ville mannen ge honom en present, han ville köpa något som barnbarnet önskade sig jättemycket. Synd bara att, för de 300 dollar som behövdes för att köpa en Gaming stol, sålde han i hemlighet en gammal teservis som hans hustru ägde, ett arv som kvinnan uppskattade mycket på grund av dess värde. 

Föreställ er hennes reaktion när hon upptäckte vad han hade gjort. Inte nog med att han inte hade frågat henne först, utan också för hon hade aldrig velat göra sig av med den servisen. Besviken och dessutom störtförbannad bestämde hon sig för att gå till motattack. Genom att, i smyg, sälja sin mans Xbox-spelkonsol, köpte hon tillbaka sin älskade teservis.

Men då började tvivlet gro i henne och hon kände att hon behövde göra händelsen offentlig på Reddit, för att be redditanvändarna om deras åsikt. Hade hon gjort fel genom att reagera på det här sättet eller var det maken som hade gjort fel genom att sälja hennes teservis utan att först be om hennes tillåtelse?

Advertisement

I inlägget säger hustrun att hon kände sig förrådd i sitt förtroende, och användarnas reaktioner lät inte vänta på sig. För många av dem kan konflikten som har uppstått mellan makarna, vara symptom på större problem, kanske dikterade av missnöje och olösta skillnader. Mot bakgrunden av vad som kommit fram i berättelsen, är frågan, vad tycker ni? Var det rätt av maken att bete sig så, och kunde hustrun i sin tur undvikit att ta hämnd?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack