Ingen brudtärna för detta brudpar: i hennes ställe är det en man som delar ut burkar med öl till gästerna

av Titti Carlberg

29 Oktober 2021

Ingen brudtärna för detta brudpar: i hennes ställe är det en man som delar ut burkar med öl till gästerna
Advertisement

Mitt i många överdådiga, supereleganta och framför allt superdyra bröllop finns lyckligtvis par som bestämmer sig för att välja mer originella och okonventionella lösningar. En sådan speciell dag kan trots allt också göras oförglömlig genom detaljer och situationer som har gör den mer annorlunda än många andra, som är alltför ofta lika och, om man så vill, till och med lite långtråkiga.

Av denna anledning har detta bröllopspar, som vi ska berätta om, bestämt sig för att gå utanför boxen och ha ett ganska flashigt och ironiskt bröllop. Det är trots allt inte lätt att överleva ett bröllop utomhus en varm sommardag. Medvetna om detta, istället för att ha de klassiska tärnorna, hade paret "värvat" till sitt bröllop en trevlig och effektiv kille som, förutom de klassiska blombladen delade ut till gästerna...burkar med iskall öl!

via dekemp/TikTok

dekemp/TikTok

dekemp/TikTok

Det räcker med att se på bilderna av videon som blev viral på TikTok för att man ska börja skratta. Brendan och hans partner, till den stora dagen, hade sett det lämpligt att en av deras närmsta vänner tog på sig rollen som en mycket speciell "brudtärna".

Tänk på scenen: du sitter där med de andra gästerna och väntar på att ceremonin ska börja, och plötsligt, mellan stolarna, dyker den här unga mannen upp, barfota och klädd i blommiga kläder som leende delar ut burkar med öl och andra kalla drycker. Inte illa, eller hur? För visst är detta en sak som inte upplevs särskilt ofta under ett bröllop.

Advertisement
dekemp/TikTok

dekemp/TikTok

Med en stor behållare hängandes över axeln höjde "ölgrabben" inte bara humöret hos de närvarande, väckte roade reaktioner och gillande, utan släckte också deras törst. Försedd med de rätta dryckerna fanns det inget annat för dem att göra än att skåla för hälsan hos paret som gifte sig.

dekemp/TikTok

dekemp/TikTok

Scenen, inspelad på video och delad, tog sig snabbt runt på webben, underhöll och inspirerade många personer. Många webbanvändare uppskattade och stödde idén för ett roligt och mindre formellt bröllop än genomsnittet. "Det är roligt och unikt", "den bästa idén någonsin", "Det vill jag ha på mitt bröllop också", var många av kommentarerna.

dekemp/TikTok

dekemp/TikTok

Med lätthet har den blommiga mannen blivit en sann kändis, liksom den mycket trevliga personifieringen av ett annorlunda sätt att ha ett bröllop, inte alls självklart och inte konformt! Vad tycker du om idén som detta par hade?

Advertisement