En 64-årig kvinna köper två vinnande lotter samma dag: var och en värd $2 miljoner

av Titti Carlberg

09 Oktober 2021

En 64-årig kvinna köper två vinnande lotter samma dag: var och en värd $2 miljoner
Advertisement

Vad är oddsen för att vinna en stor summa pengar på lotto? Chansen att ha den vinnande raden i handen är mycket liten men trots att statistiken inte ger en gynnsam situation, fortsätter många att fresta ödet i hopp om att - förr eller senare - kommer deras liv att förändras. En kvinna i Florida trotsade oddsen, vann och tog hem en väldigt stor summa pengar.

via CNN

Not the actual photo - Erik Mclean Unsplash

Not the actual photo - Erik Mclean Unsplash

64-åriga Susan Fitton hade inga stora förhoppningar när hon bestämde sig för att köpa 2 stcken Mega Millions lotter, vilket rapporterades av Florida Lottery. De båda raderna som kvinnan köpte visade sig dock vara väldigt framgångsrika i dragningen, som ägde rum den 14 september. Trots alla odds tog kvinnan därmed hem en summa av 4 miljoner dollar: varje rad var värd 2 miljoner dollar. Enligt lokala medierapporter var raderna som den lyckliga kvinnan hade köpt identiska och motsvarade alla fem siffrorna från de vita bollarna.

Advertisement
Not the actual photo - sk Unsplash

Not the actual photo - sk Unsplash

Vi vet inte om kvinnan var en frekvent besökare i den butiken - kallad Prip Mart, i Boca Rotan - eller om hon var där av en slump. Nyheten om vinsten chockade dock ägaren och de anställda i butiken, som även de hade tur då de fick ett "pris" på $ 10.000. Enligt statistiken är det otroligt svårt att vinna på Mega Millions: det handlar om en chans på 12.607 306. Var det en fråga om sannolikhet eller var det ren tur? Svårt att säga, men det vi kan säga med säkerhet är att Susan aldrig tidigare har haft en sådan tur: hon gjorde inga särskilda uttalanden om det, hon kanske fortfarande inte har förstått riktigt vad det är som har hänt. Vi kan bara föreställa oss hennes reaktion på den otroliga upptäckten att plötsligt bli mångmiljonär. Två lottrader förändrade hennes liv, vilket verkligen gjorde att hon kunde andas ut och lösa många problem. Vad skulle du göra med en sådan summa pengar?

Advertisement