Denna eleganta 4-benta dandy stal showen från brudparet under deras bröllopsdag - Curioctopus.se
x
Denna eleganta 4-benta dandy stal showen…
Mercedes presenterar den första bilen som styrs med förarens sinne Ett par adopterar 4 syskon för att inte skilja dem åt: nu lever de alla lyckligt tillsammans

Denna eleganta 4-benta dandy stal showen från brudparet under deras bröllopsdag

22 September 2021 • Av Titti Carlberg
316
Advertisement

Bröllopsdagen, för de nygifta, är en oförglömlig dag: allt är organiserat in i minsta detalj och man hoppas kunna uppleva några underbara stunder och även hoppas man detsamma för gästerna. Trots de långa månaderna av väntan och förberedelser tar den dagen fort slut: det är därför vi förlitar oss på fotografier för att fånga dessa stunder för alltid. Men - även om vi är säkra på att det var en oförglömlig dag för de nygifta - i storyn som vi ska berätta här är det nog gästerna som kommer ihåg en liten speciell detalj: en fyrbent detalj, med spetsiga öron, långa mustascher och en gullig nos.

Denna "detalj" heter Moose, och det är parets älskade husdjur, de bestämde sig för att ge katten en ledande roll, och anförtrodde den den krävande uppgiften att vara vittne och räcka över vigselringarna till brudparet. Ja, kort sagt: man och hustru ville se till att Moose också deltog i bröllopet och lockade till sig uppmärksamheten. Om det faktiskt ofta händer att hundar deltar på bröllop och följer makarna fram till altaret, är det mer sällsynt att katter går nedför den långa altargången för att följa makarna.

Moose var mycket elegant klädd, i sin personliga lilla jacka och pappilon. Ägarna har förevigat honom som om det var han som var brudgummen, före ceremonins början och under förberedelserna. När han väl var framme på platsen för ceremonin, placerades den lille i en barnvagn som, med hjälp av en gäst, drogs bredvid brudparet. kan du föreställa dig gästernas förvåning när de såg denna mycket eleganta katt, triumferande och stolt, som drogs längs gången mot altaret? Det togs många foton, som sedan delades på webben av gästerna. Trots att han till storleken är liten, verkade han i det ögonblicket kunglig och majestätisk: en riktig gentleman. Vi vet inte om brudparet hade tänkt på om Moose närvaro skulle bli bröllopets absoluta huvudperson: en liten kändis som gästernas ögon riktade sig mot och många applåder och komplimanger riktades till.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack