De framtida svärföräldrarna erbjuder henne $10.000 för att bryta med pojkvännen, hon accepterar och frågar om hon gjorde rätt - Curioctopus.se
x
De framtida svärföräldrarna erbjuder…
Vänsterhänta personer är exceptionella: vetenskapen bevisar det Hus för en 1 euro: ett initiativ skapat för att ge nytt liv åt en gammal medeltida by nära Rom

De framtida svärföräldrarna erbjuder henne $10.000 för att bryta med pojkvännen, hon accepterar och frågar om hon gjorde rätt

27 Augusti 2021 • Av Titti Carlberg
467
Advertisement

Det är inte alltid lätt att hantera vissa familjeförhållanden på det bästa sättet: många är medvetna om det. När ett par bestämmer sig för att gifta sig är det inte ovanligt att friktion och missnöje kan uppstå mellan partnernas familjer och partnerna själva, vilket kan leda till komplicerade och svårhanterliga situationer.

Den blivande svärdottern som vi ska berätta om vet säkert något om det, huvudpersonen i en ganska absurd familjehistoria, som hon bestämde sig för att dela på Reddit, underkastade den webbanvändarnas bedömning och frågade om hon hade gjort fel att agera som hon gjorde. Skulle du någonsin tro att föräldrarna skulle erbjuda sin sons flickvän pengar för att inte gifta sig med honom?


Ja du har förstått rätt: enligt vad en tjej sa på Reddit, som av uppenbara skäl vill vara anonym, genom smeknamnet "Itookabribe23", hennes framtida svärföräldrar erbjöd henne en slags "muta" för att inte gifta sig med deras son. 10.000 dollar som tjejen efter en rad utvärderingar och reflektioner accepterade och sedan frågade användarna på det sociala nätverket om hon hade gjort rätt. 

"För en månad sedan bröt jag med min pojkvän - skriver hon - det var stressigt, definitivt hemskt. Han är förkrossad, jag hade inget val så jag berättade sanningen för honom förutom en sak". Så börjar inlägget av den unga kvinnan, som senare berättade i detalj sin situation.

"Han kommer från en mycket traditionell asiatisk familj - fortsätter hon - och när han presenterade mig för sin familj accepterade de mig inte för att jag är av kubanskt ursprung. De tyckte att jag inte var värd honom - kan man läsa - men jag brydde mig inte om det, jag älskar honom och trodde att vi kunde övervinna allt".

Fast med tiden förändrades allt. "Efter vår offentliga förlovning började jag att förstå att han inte var annorlunda än sina föräldrar", skrev den blivande bruden. "Han blev tyrannisk och elak, drack mycket alkohol och han drog sig undan känslomässigt. Tills en dag när hans mor ville träffa mig". Det  var då hon fick ta emot förfrågan från sina blivande svärföräldrar.

"De erbjöd mig 10.000 dollar för att bryta med honom, jag tog pengarna och vi kom överens om att han aldrig skulle få veta det - berättar hon - så när jag kom hem den kvällen, packade jag mina väskor och lämnade honom".

Hon erkänner att hon faktiskt var i tankarna att lämna sitt ex, och säger att pengarna hon fick av de blivande svärföräldrarna var till stor hjälp, hon frågar: "var det fel av mig att ta emot dem?" RedditanvändarnaOch svaren från dem lät inte vänta på sig.

Största delen säger att de håller med tjejen, de definierar 10.000 dollar som ett sorts "avgångsvederlag" för ett förhållande som var på god väg att misslyckas. Men andra har kritiserat henne hårt. "Du skulle ha vägrat" skriver en användare "på det här sättet kontrollerar föräldrarna hans framtid med pengar".

Vad tycker ni? Gjorde hon rätt eller fel som accepterade?

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack