Ring exorcisten: detta barn har lärt sig att säga mamma på ett "demoniskt" sätt

av Titti Carlberg

13 Maj 2021

Ring exorcisten: detta barn har lärt sig att säga mamma på ett "demoniskt" sätt
Advertisement

Alla föräldrar vet: när små barn lär sig att säga de första orden är det minst sagt minnesvärt. Oavsett om det är "mamma", "pappa" eller andra ord, att äntligen få höra rösten på den lilla eller lille är verkligen rörande.

Men tänk om barnet i fråga börjar tala en ton som så att säga inte är särskilt barnslig? Skulle ni någonsin tro att en baby på några månader kan ha en djup, guttural röst, som verkar komma från en parallell dimension, ganska mörk och till och med störande? Om ni inte tror på det så får ni ändra er, för den här roliga video som vi ska visa er kommer att göra er mållösa. Det irländska paret som filmade sin bebis när han säger "mamma" vet något om det.

via Julian Brophy/Twitter

Julian Brophy/Twitter

Vad är mer oskyldigt än att en liten bebis säger mamma? Förmodligen ingenting, så länge barnet ifråga inte är Aiden, den gulliga sonen Julian Brophy som tillsammans med sin fru delade en video på Twitter med - och som vi är säkra på - att ni inte kommer att stänga av innan ni har tittat klart på hela. Dels för att den får er att skratta, dels för att det ser ut som något taget ur en skräckfilm.

När kvinnan frågar sin son om han kan uttala ordet "mamma", tänker den lille inte två gånger, han flinar och säger det. Vad är problemet? Lyssna på honom: han gör det med en hes och djup röst som absolut ingen skulle ha väntat sig av honom.

En slags "demonisk" ton, som inte får misslyckas med att få oss att tänka på några scener från den berömda filmen Exorsisten. Som svar på de många kommentarerna från användare under videon försäkrade Julian att det inte har skett någon förändring i barnets röst. Faktum är att om vi tittar noga på videon inser vi att Aiden verkar uttala "mamma" på det sättet,utan att oroa sig för mycket för hur han låter, det låter jätteroligt.

Advertisement
CNS Photo/Sean Gallagher - Catholicnews - Not the actual photo

CNS Photo/Sean Gallagher - Catholicnews - Not the actual photo

Men barnet är inte den enda som har roligt. Mor och far kan faktiskt inte hålla sig för skratt när han fortsätter att uttala ordet med sin störande och lustiga röst. Videon, för dessa, har blivit viral och har på kort tid samlat in tusentals reaktioner, åsikter och kommentarer. Många har undrat vad nästa ord Aiden uttalar kommer att vara, och framförallt hur han kommer att göra det...

Advertisement