Disneyland tvingar en mustaschprydd medarbetare att klä sig i en älv klänning

av Titti Carlberg

04 Juni 2023

Disneyland tvingar en mustaschprydd medarbetare att klä sig i en älv klänning
Advertisement

En resa är alltid en glädjefylld händelse för ett barn, inte bara för att de tillbringar tid tillsammans med sina föräldrar, utan framför allt för att de får möjligheten att upptäcka nya platser och städer. Vanligtvis bland favoritdestinationerna för familjer finns Disneyland, en riktig värld tillägnad de små, där de kan leka och ha roligt utan att bli störda. De kan dessutom fördjupa sig i fantastiska platser och framför allt lära känna karaktärerna i sina favoritfilmer.

Vissa föräldrar har dock bestämt sig för att kritisera Disneyland, barnens nöjespark, som hade bestämt sig för att en anställd med mustasch skulle klä sig i en älvliknande klänning.
Låt oss se vad som hände.

via Dailymail

Advertisement
Jason Jones/Twitter

Jason Jones/Twitter

En mamma hade bestämt sig för att skänka sin dotter en oförglömlig dag. Hon beslöt sig för att åka till Disneyland (en nöjespark i Kalifornien) för att framför allt köpa en prinsessklänning till dottern. När de anlände till Bibbidi Bobbidi Boutique möttes de av en vuxen mustaschprydd man, utklädd till älva. Hon gav inte så stor vikt åt mannen, men beslöt sig för att spela in en film för att föreviga dotterns lycka.

"Hej jag heter Nick, jag är en av älvmammans lärlingar. Jag är här för att visa dig runt i butiken och hjälpa dig med alla dina val för dagen."

Trots sensationen hänvisade mamman inte det minsta till mannens mustasch, utan begränsade sig till att tacka alla anställda för att de förvandlade dotterns dag till en oförglömlig.

Advertisement
Jason Jones/Twitter

Jason Jones/Twitter

Klippet fick miljontals visningar och det var många personer som bestämde sig för att kommentera. De flesta individerna bestämde sig för att kritisera Disneyland för att ha tvingat en man att klä ut sig till en älva och välkomna de små framför butiken: "En man i förklädnad är inte bara bisarrt och olämpligt, utan den bryter illusionen som skapas av att gå runt på nöjesparken" och "Det som är särskilt intressant i detta är den uppenbara avsikten med det hela. Detta är en mustaschprydd man som är utklädd till en älva. Tänk på hur många tjejer som skulle vilja ha det jobbet, som har gått förbi honom".

Vad tycker du?

Advertisement