8 produkter som vi alltid har öppnat och ätit på fel sätt - Curioctopus.se
x
8 produkter som vi alltid har öppnat…
En kille förvandlar husdjuren till Disneykaraktärer: hans teckningar tar oss tillbaka till barndomen Lyckans burk: en metod för att hjälpa era barn att få en positiv attityd

8 produkter som vi alltid har öppnat och ätit på fel sätt

12 Juni 2020 • Av Sara Lindbladh
7.747
Advertisement

Ibland ser en produkts förpackning väldigt konstig ut och vi tror att den som valde ut den hade en förfärlig idé: få gånger kommer vi på tanken att det finns en speciell anledning till att den är så konstig. Till slut kanske vi upptäcker att vi alltid har öppnat en förpackning på fel sätt, att vi har hällt upp drycken från kartongen på fel sätt, och så vidare. Här kommer 10 exempel på när vi absolut inte förstod förpackningens genialitet.

1. Tycker ni att formen på Pringles inte är anpassade till den cylinderformade förpackningen? Prova att föra in ett A4-papper inuti tuben, och allt kommer att bli enklare!

image: Pinterest

2. Det finns inget värre straff än att skala nykokt potatis: om ni skär dem på mitten innan ni lägger dem i kokande vatten, åker skalet av lättare.

Advertisement

3. De avlånga sockerförpackningarna är tänkta att öppnas genom att man viker dem på mitten, och inte genom att riva av en bit på kanten.

4. De berömda godisarna ska inte hällas ut i handen...

image: Pinterest

Utan askens lock har en särskild utformning för att servera godisen.

image: Pinterest

5. De smaskiga trianglarna ska inte delas genom att rikta toppen utåt, utan inåt!

image: twitter.com

Bild: Facts Verse

6. Sätt i konservöppnaren i burken, dra den mot er och på samma gång vrid burken i motsatt riktning: bara på så sätt kommer locket inte att få vassa kanter.

image: youtube.com

7. Tycker ni att det är det svåraste som finns att hälla upp socker från kartongen?

I själva verket ska det hällas upp genom att luta kartongen så att öppningen är längre bort ifrån sockret: bara då kommer ni att undvika att spilla socker överallt!

8. För att öppna en kokos börjar man alltid med att med en spik göra hål på en av dess mörka punkter: bara så kommer ni att lyckas få ut saften.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack