Denna mamma har beslutat att använda OnlyFans på ett sätt som skiljer sig från andra modeller

av Titti Carlberg

04 Juli 2023

Denna mamma har beslutat att använda OnlyFans på ett sätt som skiljer sig från andra modeller
Advertisement

Det samtida samhället bygger på utsende. Under decennierna har den kontinuerliga kontrasten mellan vara och framträda fått en vinnare. Att vid det här laget ses som perfekt utan några brister och att visa att man lever i en perfekt tillvaro är en generaliserad och vanlig trend: sociala nätverk infogas i detta ramverk, som tillåter spridning av bilder och videor av sig själv, som visar resten av världen inte sitt eget inre, utan endast och uteslutande vad man vill visa, och skapar därmed en värld av endast "exteriörer". Vissa individer har dock lyckats genom att vissa sociala nätverk, som OnlyFans, tjäna höga summor genom att sälja bilder och videor.

Huvudpersonen i vår berättelse är en mamma som bestämde sig för att skapa en profil på OnlyFans, men jämfört med sina modellkollegor har hon bestämt sig för att använda den på ett sätt som skiljer sig från deras.
Låt oss se hennes idé.

via Business Insider

Advertisement
chloesasha21/Instagram

chloesasha21/Instagram

Chloe Sasha, känd på sociala medier under pseudonymen chloesasha21, är en ensamstående 29-årig mamma till 4 barn, som bestämde sig för att göra modellkarriär på OnlyFans. Vanligtvis publicerar man sina egna foton på denna sida, vilka sedan förhoppningsvis köps av användare, men på en så stor marknad, för att skapa en nisch, är det nödvändigt att erbjuda något mer ovanligt.

Advertisement
chloesasha21/Instagram

chloesasha21/Instagram

Av den anledningen beslöt sig Chloe för att dela videor där hon förbereder traditionella recept, förklarar tillagningen steg för steg, fram tills hon visar den färdiga maträtten. En originell idé som har medverkat till att hon inte bara har gjort sig känd, utan som också tillåter henne tjäna stora summor pengar, så pass att hon vissa månader har nått upp till 30.000 dollar.

"Efter att mina tvillingar föddes gick jag upp mycket i vikt och jag tyckte att jag var ur form , jag åt mycket skräpmat, men nu är jag en fanatiker av hälsosam kost, nu tar jag bättre hand om mig själv och tänker på vad jag äter. Det var därför jag började publicera och sprida recept".

Förutom att publicera videor med recept ger Chloe även lektioner i spanska. Kvinnan lämnade sitt arbete som receptionist för att kunna ägna sig åt sin familj och fann en inkomstkälla i Onlyfans. Med det här nya jobbet kan hon spendera mycket mer tid med sina barn, tidigare var hon så upptagen med att arbeta att hon knappt hade tid för dem.

Vad tycker du?

Advertisement