Den här modellen hävdar att killar är för blyga för att säga att de är attraherade av henne

av Titti Carlberg

16 Juni 2023

Den här modellen hävdar att killar är för blyga för att säga att de är attraherade av henne
Advertisement

Utseendet har blivit samtidens stödpunkt, folk försöker framstå som perfekta och visa sig vara fria från defekter. Sociala medier spelar en grundläggande roll i samhället, eftersom de har tagit exteriören till ytterligheter, uppfostrat vissa karaktärer till modeller som måste imiteras, efter hur de klär sig och beter sig, men också framstår. Världens skönhet ligger dock just i dess variation. Av denna anledning erkänner vissa människor deras egenskaper och istället för att dölja dem, stoltserar de med dem.

Modellen, som är huvudperson i vår berättelse, är medveten om att hon inte passar in bland de normala stereotyperna av skönhet, men trots detta döljer hon inte sin kropp utan är medveten om sin form. Faktum är att hon hävdar att killar är för blyga för att erkänna att de är attraherade av henne.
Låt oss läsa om hennes historia.

via The Sun

Advertisement

Olivia Jaide är en 31-årig förre detta psykologistudent som dock har valt att göra karriär som kurvig modell. Hennes mål är att gå upp ännu mer i vikt eftersom hon är fast övertygad om att män attraheras av fysiskt stora kvinnor. Hon har ett stort antal fans som älskar att se henne äta stora mängder man. Hon tycker att överviktiga kvinnor är mer attraktiva, även om många män inte vill erkänna det.

Advertisement

"Jag har träffat - förklarar kvinnan - män under mitt dejtande som vill dölja att de är attraherade av robusta kvinnor. Även om jag med tiden har sett denna trend minska. Jag har mognat och blivit mer självsäker. Det är klart att jag förväntar mig att bli visad och inkluderad i en mans sociala dynamik. Det är inte rättvist att de som återspeglar en viss norm visas upp utan skam. Det finns många som gillar stora tjejer, men de har fått lära sig att inte visa det. Jag trodde länge att det var något fel på mig, men sanningen att säga, är att det är samhället som skapar vissa stereotyper, marginaliserar de som inte passar in i dessa normer. Det är vanligare att en man dejtar en kvinna som har en mer acceptabel vikt enligt sociala standarder, men som i grund och botten föredrar en kvinna som har en plus size storlek."

Vad tror du?

Advertisement