En flotta av UFO:s har setts och filmats ovanför en militärbas

Titti Carlberg

27 Maj 2023

En flotta av UFO:s har setts och filmats ovanför en militärbas
Advertisement

Människan har alltid varit attraherad av himlen, hon har ägnat århundraden åt att blicka upp mot det himmelska valvet för att studera stjärnornas rörelser. Men denna aspekt kan anses nästan sekundär, eftersom det som alltid har fått levande varelser att titta upp är på grund av nyfikenhet för att få reda på om vi är ensamma i universum eller om det finns andra former av liv, utspridda i de olika galaxerna. Under årens gång och med utvecklingen av teknologier verkar det som att vissa individer har lyckats föreviga och visat bevis på att utomjordingar existerar.

Det verkar faktiskt som om en flotta av UFO har iakttagits över en militärbas och två experter har granskat videorna grundligt.
Låt oss se vad de kom fram till.

via New York Post

Advertisement
Jeremycorbell/Instagram

Jeremycorbell/Instagram

I videon som de har släppt, kan man se ljus sväva, efter en speciell logik, mitt i natten ovanför militärbasen i Twentynine Palms, Kalifornien. Bilderna analyserades noggrant av två experter i branschen, Jermy Corbell och George Knapp, i deras podcast "Weaponized", de förklarade att klippen går tillbaka till år 2021, men de började cirkulera först två år senare.

Man kan tydligt se ljusen flytta på sig, men det som är mest intressant är hur de hela tiden upprätthåller en specifik triangulär formation. De båda experterna tvivlar inte på att det är en flotta UFO, men de uppmanar också alla potentiella ögonvittnen att träda fram och berätta vad de sett.

Advertisement

Experts say the mass sighting could’ve been the size of a three-bedroom, two-story house.

Pubblicato da New York Post su Mercoledì 24 maggio 2023

"Denna iakttagelse är två år gammal, men den gjordes inte känd då. Det tog lång tid innan dessa bilder offentliggjordes. - förklarar Knapp - Det har inte funnits någon som helst mediabevakning av detta. När detta hände blev jag kontaktad av två militärbaser, som avslöjade att det hade hänt något som de ville att jag skulle analysera.".

Jeremycorbell/Instagram

Jeremycorbell/Instagram

Experterna hävdar att händelsen, som varar i mer än 10 minuter, observerades av mer än 50 personer, inklusiva soldater som var stationerade vid den kaliforniska basen. Förhoppningen från experternas sida är att nu när bilderna har släppts kommer fler vittnen att träda fram för att bättre förstå vad det handlar om.

Vad tror du om detta, men tror du framför allt att dessa iakttagelser är tillförlitliga?

Advertisement