Transsexuell person sparkas ut från kvinnornas omklädningsrum och stämmer gymmet

av Titti Carlberg

17 Juni 2023

Transsexuell person sparkas ut från kvinnornas omklädningsrum och stämmer gymmet
Advertisement

Varje människa bör ha rätt att uttrycka sig. I vårt moderna samhälle ägnas mycket uppmärksamhet åt hur individer mår, och tror att den grundläggande aspekten är att kunna uttrycka sitt inre. HBTQ+-gemenskapen passar direkt in i denna sfär, vilket driver alla människor att visa vilket kön de tillhör. Synd dock att de som visar öppet som de känner sig, i många fall behandlas som en fiende.

Det var vad som hände den transsexuella huvudpersonen i vår artikel, som bestämde sig för att stämma gymmet, där hen följde en yogalektion, efter att ha tvingats använda männens omklädningsrum och därefter sparkats ut från anläggningen.
Låt oss se vad som hände.

via Dailymail

Advertisement
Dylan Miles/Facebook

Dylan Miles/Facebook

Huvudpersonen i berättelsen är Dylan Miles, född man, men ända sedan han var barn har han känt sig i fel kropp och av den anledningen, så fort han hade chansen bestämde han sig för att bli kvinna och ta namnet Ali. Övergångsprocessen är dock ännu inte klar, men han känner sig som en kvinna i alla avseenden. Synd dock att inte alla ser honom som en kvinna, för på gymmet där han går för att deltaga i en yogakurs tvingades han att först byta om i herrarnas omklädningsrum, för att sedan lämna byggnaden för gott.

Advertisement
Dylan Miles/Facebook

Dylan Miles/Facebook

Ali, efter denna behandling, bestämde sig för att stämma gymmet, eftersom han anser att det det är oacceptabelt. Innan lektionen hade han gått in i kvinnornas omkädningsrum för att byta om, men när han passerade tröskeln möttes han av ett vrålande och ombads gå ut därifrån. "De andra besökarna på gymmet, - berättar den berörda personen - så fort de såg mig inne i omklädningsrummet, blev arga och började skrika. Personalen kallade på mig för att slänga ut mig från gymmet.

Personalen på strukturen rättfärdigade sig med att de hade blivit tvungna att sparka ut Ali, och specificerade att anledningen inte var relaterad till att han är en transkvinna, utan till hans beteende. "På vårt gym - förklarade personalen - finns det andra transpersoner, vi har flera transkvinnor och transmän, och det har aldrig varit några problem. Detta var första gången som vi blivit tvungna att vidta åtgärder. Det var individen själv som drev oss till detta, om han hade betett sig annorlunda hade inget av detta hänt. Vi fick förklaringen att när han klädde av sig var han 100% man, vilket var anledningen till att han inte fick befinna sig i kvinnornas omklädningsrum."

Vad har du för åsikt om detta?

Source:
Advertisement