Hon förolämpas för sin enorma mun, men det är tack vare den hon tjänar tusentals dollar

Titti Carlberg

19 Maj 2023

Hon förolämpas för sin enorma mun, men det är tack vare den hon tjänar tusentals dollar
Advertisement

Vi har alla olika kroppsbyggnader, men framförallt har vi egenskaper som gör oss unika. Många individer, när de speglar sig, gillar inte det de ser, eftersom de ser vissa detaljer som de anser vara brister, när det i själva verket inte är något annat än styrka, egenskaper som gör dem igenkännbara. Just därför bör dessa "defekter" inte maskeras, utan visas, eftersom de är en integrerad del av ens personlighet.

Huvudpersonen i vår berättelse är tjejen med världens största mun. Denna egenskap har lett till att hon har drabbats av många förolämpningar från webbanvändare, men istället för att gömma sig eller bryta ihop har hon använt sin "defekt" för att bli känd och tjäna tusentals dollar.
Låt oss se hennes historia.

via New York Post

Advertisement
samramsdell5/Instagram

samramsdell5/Instagram

Samantha Ramsdell från Connecticut, blev känd för sin stora mun, dess längd på 6,52 cm har gjort henne till rekordhållare i Guiness World Record. Trots att det finns många webbanvändare som hånar henne för funktionen som gör henne, enligt dem, annorlunda, har hon lärt sig att acceptera sitt utseende, och framför allt att utnyttja det till att tjäna tusentals dollar.

Faktum är att hon lägger upp videor på sociala medier där hon visar hur hon leker med sin mun och hur man äter ett helt äpple på en gång. Hon tjänar runt 13.000 dollar för varje inlägg som hon laddar upp på sina profiler.

samramsdell5/Instagram

samramsdell5/Instagram

"När du har något som gör dig annorlunda mot andra kvinnor, tenderar folk att ständigt påpeka det. Faktum är att under min skoltid gav de mig smeknamnen 'grodtjejen' och 'stora munnen'. Än idag på sociala medier tenderar de att påminna mig om min egenskap. De kallar mig för ful, och allt oftare frågar de mig om jag använder filter eller om det verkligen är min mun. När jag får dessa frågor försöker jag bara ignorera dem eller blockerar de användare som frågar mig.
Med tiden har jag dock lärt mig att acceptera mitt utseende, att älska mina egenskaper. Jag har insett att det är det som kallas brister som gör mig unik, och jag tänkte att jag skulle kunna dra fördel av min stora mun. Livet är förkort för att försöka passa in och vara någon man inte är. Jag tycker att vi ska fira alla individer för deras unika karaktärsdrag".

Vad tycker du?

Advertisement