Hon ber de män som vill dejta henne att skicka en uppsats på minst 500 ord

Titti Carlberg

19 Maj 2023

Hon ber de män som vill dejta henne att skicka en uppsats på minst 500 ord
Advertisement

En av de ständiga aspekterna i de flesta människors liv är sökandet efter en partner. I "Symposiet" associerar Platon varje människa med halva sfären i ständig jakt på den andra halvan. Precis som filosofen specificerat letar varje individ efter sin själsfrände, som det dock verkar omöjligt för vissa att hitta, som om de inte lyckas hitta någon som passar perfekt med deras egen karaktär.

Huvudpersonen i vår berättelse hade tröttnat på att dejta en massa potentiella partners, vilka många det inte ens gick att föra en dialog med. Av den anledningen kräver hon nu att männen ska presentera sig själva med en uppsats på minst 500 ord innan hon bestämmer sig för att tacka ja till en dejt med dem.
Låt oss se närmare på vad hennes krav handlar om.

via New York Post

Advertisement
Lauren Kempton/Facebook

Lauren Kempton/Facebook

Lauren Kempton, en 36-årig engelsk kvinna, har letat efter en partner i flera år, men har nu tröttnat på att slösa bort sin tid.

Hon hade alltid varit hoppfull inför varje dejt, hon trodde att hon äntligen hade träffat den rätte, men efter att ha träffat mannen förstod hon snabbt att det var slöseri med tid. Av denna anledning tänkte hon på en lösning på sitt problem: hon skulle be alla potentiella friare att skicka henne en uppsats på 500 ord där de presenterade sig själva. På det viset skulle hon lära känna dem utan att först behöva dejta dem, om hon upptäckte en profil som var tillräckligt intressant för en dejt skulle hon acceptera att bli utbjuden av honom.

Att läsa en uppsats som presenterar personligheten hos en man är ett bra sätt att eliminera de som verkar ointressanta.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Att be om en presentation och utifrån den bestämma sig om man ska dejta mannen eller inte kan verka förmätet, men jag gör det för att lära känna mannen utan att slösa tid. Jag har läst igenom alla uppsatser som har kommit och jag har valt de som jag anser vara mest i linje med min karaktär. På detta sätt ställer jag de potentiella friarna inför en utmaning: hur ska de kunna imponera på mig med så få ord, hur ska de förklara sig speciella. Detta är även ett sätt för att jag ska kunna förstå lite djupare vad det är som väntar mig om jag accepterar en dejt. När jag sedan träffar kandidaten måste jag dock försäkra mig att det han har skrivit i uppsatsen är sanningen".

Efter att ha gått igenom många ansökningar, gick hon på en dejt med den kandidat hon ansåg bäst, men tyvärr utvecklades det inte till något speciellt.

Vad tycker du om hennes metod?

Advertisement