Mannen accepterar inte sin längd: han genomgår en operation för 173.000$ för att bli längre

av Titti Carlberg

21 April 2023

Mannen accepterar inte sin längd: han genomgår en operation för 173.000$ för att bli längre
Advertisement

Alltför ofta uppehåller sig många människor vid sitt fysiska utseende, de tittar sig i spegeln och gillar inte det de ser, i de allra flesta fall handlar det om bagateller, element som andra människor inte ens lägger märke till. Faktum är att för det mesta är de hårdaste domarna mot oss vi själva. Vi accepterar inte vårt utseende utan försöker ändra på allt i det.

Mannen som är huvudperson i vår berättelse accepterade inte sin kroppsbyggnad. Just därför bestämde han sig för att betala en hög summa för att genomgå en operation för att bli längre.
Låt oss se vad som hände.

via New York Post

Advertisement
The cosmetic lane/ Twitter

The cosmetic lane/ Twitter

Moses Gibson är en 41-årig man som bor i Minnesota, USA, han har alltid känt sig otillräcklig på grund av sin längd. Hans 165 cm var för kort för honom, han ville till varje pris vara längre så han började söka en lösning på sitt problem. 
Hans dröm att vara några centimeter längre drevs även av viljan att träffa en kvinna som han kunde dela sitt liv med, och han var säker på att hans korta kroppsbyggnad var orsaken till att han inte träffade någon.

För att bli längre bestämde han sig för att använda en drog som lovade att göra honom längre, vilken dock inte uppfyllde förväntningarna. Han hade börjat förlora hoppet när han plötsligt hörde talas om en procedur som kunde hjälpa honom. En benförlängande operation. Han brydde sig inte om att den var dyr, detta skulle få honom att förverkliga sin dröm.

Faktum är att han inte bara arbetade som dataingenjör, utan han försökte dessutom få ihop till summan genom att extraknäcka som Uber-förare. Med det lyckades han samla en hel del pengar och kunde genomgå operationen.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Jag har alltid kämpat med min längd, under hela mitt liv har jag alltid varit den som var kortast i min umgängeskrets. Även när jag gick på gymnasiet var jag alltid missnöjd med min längd. Redan när jag var 15 år gammal insåg jag att mina skolkamrater var längre än mig. Detta påverkade även mitt kärleksliv. Men nu när jag är några centimeter längre känner jag mig mer självsäker. Nu har jag dessutom en flickvän".

Mannen spenderade 173.000 dollar för att bli längre, från 165 till 178 centimeter. Nu har, förutom längden, även självkänslan ökat.

Vad tycker du?

Advertisement