Influencer tjänar 100 000$ i månaden för att göra rundturer i främlingars hem

av Titti Carlberg

16 Maj 2023

Influencer tjänar 100 000$ i månaden för att göra rundturer i främlingars hem
Advertisement

I det samtida samhället får sociala nätverk i allt högre grad en viktig roll, inte bara för att det tillåter dig att lära känna nya människor och föra individer, som bor på långt avstånd från varandra, närmare, utan framför allt för att det har förvandlats till ett riktigt jobb för vissa människor. Det finns många individer som, för att förgylla andra människors dag, delar videor eller innehåll på sina profiler, vilket gör det till ett roligt yrke.

Killen som är huvudperson i vår berättelse lyckades omvandla sitt innehåll på sociala medier till sitt yrke, vilket innebär att han nu tjänar cirka 100.000 dollar i månaden för att be främlingar ge honom en rundtur i deras hem.
Låt oss se i detalj hur han kan ha en så betydande lön.

via Flipboard

Advertisement

Caleb Simpson är en innehållsskapare som har miljontals follower på sina sociala profiler, han har framför allt blivit känd för en viss sak, vilket är att han ber främlingar han möter på gatan att de ska visa honom deras hem. Hans videofilmande har gjort att han har kunnat nå stora framgångar och tjänar en hel del pengar, men det har inte alltid varit så lätt för honom, hans första klipp fick ett lågt antal visningar.

"Jag spelade in videor under sju års tid innan jag hittade formatet som fick mig att komma igång på riktigt. Jag försökte hela tiden fundera ut nya innehåll  att skapa, men en YouTuber föreslog att jag skulle skapa något som jag själv ville se. Jag tittade på en video där folk intervjuades på gatan och tänkte att jag ville veta mer om dessa individers liv. Det var i det ögonblicket som jag fick idèn. Jag tänkte be främlingar låta mig göra en rundtur i deras bostäder".

Advertisement
Caleb Simpson

Caleb Simpson

Det var tack vare uthållighet som Caleb blev känd, faktum är att första gångerna han provade den här typen av innehåll hade han ingen tur, folk litade inte på honom och skrattade honom rakt i ansiktet.

"Allt förändrades när jag bestämde mig för att prova i Brooklyn, jag hittade en person som accepterade och jag kunde äntligen göra min första video. Åtta månader senare hade jag nått 1,1 miljoner follower på Instagram och mer än 2 miljoner abbonenter på YuoTube. Jag har spelat in videor i Miami, Los Angeles och San Francisco. Jag har förvandlat mitt intresse av bostadsvisningar till ett heltidsjobb på sociala medier."

Vad tycker du?

Advertisement