Lägenhetsägaren visar lägenheten utan att be om hyresgästens tillåtelse, som hämnas

Titti Carlberg

05 Maj 2023

Lägenhetsägaren visar lägenheten utan att be om hyresgästens tillåtelse, som hämnas
Advertisement

Att hitta en bostad att hyra hör inte till det lättaste, men när man väl lyckats med det mödosamma uppdraget är förhoppningen att man får en bra och samarbetsvillig hyresvärd. En sådan tur är dock inte för alla och ibland måste hyresgäster lösa problemen själva eller ännu värre finna sin hyresvärd vid ytterdörren utan förvarning

En ung kvinna har roat användarna på webben för hur hon valde att hämnas på sin hyresvärd efter att han hade visat lägenheten för potentiella hyresgäster utan hennes medgivande.

via Daily Dot

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

När man flyttar in i en ny bostad, trots att man inte har köpt den och därför inte juridiskt tillhör den som bor i den, är det viktigt att kunna betrakta den som sin egen personliga tillflyktsort, där man är fri att vara sig själv och ha sitt privatliv i fred. Som tidigare nämnts händer detta dock inte alltid och har man otur riskerar man att ha att göra med ganska påträngande hyresvärdar, vilket hände Taylor, som dock bestämde sig för att gå till motattack på ett originellt sätt.

Upprörd över hyresvärdens attityd och hans hantering av relationen kom hon på en bra idé som webbanvändarna tyckte var rolig. Faktum är att hyresvärden hade skickat henne ett meddelande där han bett henne stanna hemma för att visa lägenheten för en annan potentiell hyresgäst.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Det verkade även som att han hade tagit det som vana att organisera oanmälda rundturer i huset: "Hans störande förvaltning av byggnaden inkluderar att besöka min lägenhet utan mitt tillstånd".
Trött på situationen bestämde sig tjejen för att avskräcka besökare från att flytta in genom att fästa post-it lappar runt hela byggnaden. På några av dem skrev hon att det huvudsakliga problemet med byggnaden var närvaron av många parasiter. Hon skrev dessutom ett brev som hon satte upp på en väl synlig plats, i vilket det stod: "Snälla, städa noggrant efter er i köket och badrummet eftersom vi har sett många kackerlackor i de rummen! Tack!"

Taylor lämnade även pinsamma kvinnliga hygienprodukter runt om i huset och bad sina följare om andra idéer för att få hyresvärden att sluta med att ta in främlingar utan hennes tillåtelse.
Hon lämnade dock inga uppgifter om hyresvärdens reaktion på detta, men det är mycket troligt att han blev avskräckt. 

Vad tycker du om hennes idé?

Advertisement