Hon upptäcker att hennes man har varit otrogen med hennes syster: nu väntar båda barn med honom

av Titti Carlberg

04 April 2023

Hon upptäcker att hennes man har varit otrogen med hennes syster: nu väntar båda barn med honom
Advertisement

Upptäckten av ett svek, inom ett kärleksförhållande, sätter oss oundvikligen vid ett vägskäl: att fortsätta eller att släppa taget? Att förlåta eller inte ge en andra chans? Vissa situationer är mer komplicerade och smärtsamma än andra, som när det inte bara är partnern som sviker, utan också en mycket kär och närstående person, kanske en familjemedlem.

Kvinnan vi ska prata om vet detta väl, hon bestämde sig för att avreagera sig på Reddit och berätta sin historia för webbanvändarna.

via Reddit

Advertisement
Pxhere-Non the actual photo

Pxhere-Non the actual photo

Författaren till inlägget berättade om det som hände i hennes äktenskap, när hon upptäckte ett svek som orsakade djupt lidande.
"För cirka två månader sedan upptäckte jag att min man är otrogen mot mig med min systerbörjade kvinnan berätta, men detta var inte den mest chockerande upptäckten, hennes man erkände en sanning som sårade henne ännu mer: "Han bad om förlåtelse och berättade att hon är gravid och väntar tvillingar. Nu gör han allt för att skämma bort mig med presenter, han har även erbjudit sig att köpa en lägenhet och en ny bil till mig. Han har även sagt att om min syster beslutar sig för att föda barnen tänker han vara en bra pappa för dem."

Kvinnan var fast besluten att skilja sig, redo att börja ett nytt liv utan de två som har bedragit henne. Men plötsligt började hon känna sig trött och utmattad, hon var övertygad om att det berodde på att hon gick igenom en stressig period, "tills jag fick mensstruationssmärtor, men inget annat, så jag gjorde ett graviditetstest som resulterade positivt.".

Vid det tillfället bestämde hon sig för att informera sin man, som reagerade med stor entusiasm"Han sa att det skulle bli som en nystart för oss, att vi skulle blicka framåt och fokusera på vårt barn. Han har redan köpt det mesta som behövs till barnet och sökt efter barnmorskor ifall jag vill ha en naturlig förlossning hemma, och olika sjukhus i och utanför staten för att se vilket som är det bästa för mig.".

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Kvinnan är dock full av tvivel och vet inte vad hon ska göra: "Jag har inte råd att försörja barnet själv, min man har hjälpt mig ekonomiskt sedan jag var 20 år gammal, jag har aldrig behövt försörja mig själv. Jag har heller aldrig utbildat mig eller gått på college, eftersom han sa att jag aldrig skulle behöva jobba. Jag tänkte aldrig på att det kunde finnas en risk att han skulle lämna mig en dag, eftersom jag var kär och omogen... Jag hade allt jag ville ha. Jag hade en perfekt familj, en perfekt make, ett perfekt hem och ett perfekt liv.".

Kvinnan hade haft fertilitetsproblem och inte lyckats bli gravid tidigare, så enligt huvudpersonen i berättelsen borde denna oväntade graviditet vara en välsignelse, men istället undrar hon: "Varför nu? Varför efter allt detta? Jag har önskat mig ett barn i flera år och nu när min önskning har gått i uppfyllelse vet jag inte hur jag ska kunna ge mitt barn tak över huvudet om jag lämnar min man. Jag uppskattar verkligen alla råd ni kan ge mig."

Vad skulle du råda henne att göra och hur skulle du ha betett dig om detta hade hänt dig?

Advertisement