Han lyfter på filten för att lägga sig ner och hittar en jätteorm i sängen

av Titti Carlberg

26 Mars 2023

Han lyfter på filten för att lägga sig ner och hittar en jätteorm i sängen
Advertisement

I vissa delar av världen är det möjligt att komma i kontakt med extremt farliga eller åtminstone väldigt rädda djur. Det beror på att människan har byggt för nära dessa varelsers naturliga livsmiljöer, vilket kan driva de senare, i vissa fall att fly, i andra fall att inte längre vara rädda för människor utan kommer allt närmare.

Australien, till exempel, finns det många djurarter som inte längre är rädda för människan, utan bestämmer sig för att ta sig in i tätorter eller till och med in i bostäder.

Säkerligen, efter att ha läst denna berättelse, kommer folk vara mer uppmärksamma innan de går och lägger sig i sängen. Huvudpersonen är en man som lyfte på filten i sin säng för att lägga sig och befann sig framför en orm. Låt oss se vad som hände.

via New York Post

Zachery's Snake and Reptile Relocation/Facebook

Zachery's Snake and Reptile Relocation/Facebook

Den fruktansvärda och skrämmande upptäckt som denna australiensiska man gjorde har fått många individer att kolla under täcket innan de lägger sig för att sova. Det skulle inte vara så trevligt att upptäcka, mitt i natten, att man sover med en orm i sängen.

Huvudpersonen i vår artikel fann sin säng upptagen av en enorm brunorm. I första ögonblicket blev han naturligtvis rädd, men lyckades hålla sig lugn och ringde efter specialister från Zachery's Snake and Reptile Relocation. Det är för övrigt de som publicerat bilderna på deras Facebook-sida och berättar om händelsen, under rubriken "kolla sängen noggrant ikväll!".

Det verkar som att ormen avbröts under en tupplur i värmen, under täcket. Så fort han upptäcktes höjde han huvudet och observerade noggrant sina åskådare ungefär som om han var förvirrad över uppvaknandet.

Advertisement
Zachery's Snake and Reptile Relocation/Facebook

Zachery's Snake and Reptile Relocation/Facebook

De lokala invånarna blev förbryllade när de fick höra talas om händelsen, så mycket att de nu noggrant kontroller under täcket innan de går till sängs, så att det inte finns någon oönskad gäst i den.

Det är framför allt många som har kommenterat "nu vet jag att jag kommer drömma en mardröm inatt", "Jag kommer förmodligen aldrig mer sova, jag blir rädd vid tanken på att vakna och finna en orm bredvid mig" och "Jag hoppas att dörrarna i mitt hus håller reptiler borta, jag är livrädd för dem".

Hur hade du reagerat om du var i mannens ställe?

Advertisement