Hon köper sitt första hus med ett helt livs besparingar: hittar 10 ormar i väggen

av Titti Carlberg

11 Maj 2023

Hon köper sitt första hus med ett helt livs besparingar: hittar 10 ormar i väggen
Advertisement

Att köpa ett hus är ett viktigt steg för varje individ, det innebär en stor ansträngning både ur psykologisk och ekonomisk synvinkel. Först och främst måste man spara pengar i många år. Efter att man har nått en ansenlig mängd måste man börja leta efter det perfekta huset, denna aspekt verkar alltid oöverstiglig, eftersom det verkar nästan omöjligt att hitta den perfekta bostaden. När man väl har övervunnit alla hinder, och lyckats köpa sitt drömhus, är det bara att flytta in, förhoppningen är att i det ögonblick man sätter sin fot i fastigheten ska det inte längre finnas några problem.

Mamman som är huvudperson i vår artikel hoppades på att kunna leva i lugn och ro i sitt nya hem, som hon hade köpt med ett helt livs besparingar. Synd dock att hon, några dagar efter att ha flyttat in, hittade 10 ormar som bodde i väggarna.
Låt oss se vad som hände.

via Dailymail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Amber Hall är en 42-årig mamma som, efter att ha sparat pengar under en livstid, lyckades köpa sitt drömhus med fyra sovrum och två badrum, i Centennial, Colorado (USA). Hon kunde knappt ge sig till tåls innan hon fick flytta in, men några dagar efter att hon tagit sitt nya hem i besittning upptäckte hon att huset var angripet av ormar, som gömde sig i väggarna.

Kvinnan upptäckte de oönskade gästerna av en slump, hon märkte att hennes hund stirrade på väggen i garaget, när hon gjorde en närmare kontroll insåg hon att det var en orm som slingrade sig längs väggen. Även om det skrämde henne trodde hon inte att den bodde där. Allt blev dock tydligare när hon hittade ytterligare en ihoprullad på golvet nära en spricka i väggen, när hon lade handen mot väggen kände hon vibrationer och värme inne i hålrummet, som hon trodde kom från andra ormar.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Jag och mina barn - berättade Amber - var rädda för att sova i våra sängar och att använda badrummet, eftersom det plötsligt kunde dyka upp en eller flera ormar. Jag var skräckslagen över att det kunde finnas ormar i byrålodorna eller gömda någon annanstans"

Av denna anledning bestämde sig mamman att spendera drygt 1.000 dollar för att anlita ormutrotare som kunde avlägsna de 10 oönskade gästerna, som enligt experter hade befunnit sig där i cirka två år.

Vad hade du gjort om du var i hennes ställe? 

Advertisement