Denna mamma belönade dottern för att hon slog skolans mobbare

av Titti Carlberg

22 Mars 2023

Denna mamma belönade dottern för att hon slog skolans mobbare
Advertisement

Det händer ofta att man bevittnar övergrepp, i de fallen händer det att någon bestämmer sig för att påtvinga någon annan sin vilja, men om det vid vissa tillfällen finns händelser som man kan strunta i, i andra fall, särskilt när det handlar om våld, verbalt eller fysiskt, är det viktigt att man ingriper. Men om man bestämmer sig för att reagera måste man alltid veta hur man ska bete sig, för om man inte utvärderar alla detaljer är det risk att man går från rätt till fel.

Mamman som är huvudperson i vår berättelse, delade på sociala medier när hon berömde sin dotter som, inför en mobbares handling, bestämde sig för att inte förbli likgiltig, utan att reagera genom att ge honom ett knytnävsslag. Detta delade dock upp webbanvändarnas åsikter i två läger. Men låt oss se närmare på vad som hade hänt.

via The Sun

Advertisement

Bianca Austin är en trettiotreårig mamma till tre underbara barn, hon bestämde sig för att publicera på sina sociala nätverk ett utbrott om vad som hände hennes lilla Mallayala i skolan. Den lilla flickan blev dagligen påhoppad och retad av en klasskamrat. Men upprepat hån kan lätt övergå i verbalt våld, vilket kan jämföras med fysisk aggression.

En dag beslöt Mallayala, trött på de ständiga påhoppen, sig för att reagera och smällde till flickan som hade mobbat henne i flera veckor. En handling som dock inte lämnades utan konsekvenser. Faktum är att institutet omedelbart vidtog åtgärder genom att stänga av Biancas dotter från skolan. Ett beslut som kvinnan inte gillade och som valde att avreagera sig på sociala medier: "Min dotter blev avstängd från skolan i 2 dagar, medan den andra flickan inte straffades, eftersom hon begränsade sig till verbalt våld. Det är inte underligt att det alltid fortsätter att mobbas i skolan. Jag är dock stolt över min lilla flicka.".

Advertisement

We got this❤️ heres to the next chapter❤️

Pubblicato da Bianca Austin su Lunedì 9 maggio 2022

Detta är ett väldigt kärt ämne för människor, eftersom mobbning har ökat alltmer under åren. Biancas ord delade dock upp webbanvändarnas åsikter i två läger, vissa hävdar att den lilla flickan hade rätt att reagera, eftersom till och med hån kan såra, medan andra anser att det är fel att svara, för med det gör man inget annat än att underblåsa våldet.
"Jag blev mobbad i åratal, jag anmälde det, men inga åtgärder togs. En dag byggde jag upp mitt mod och slog tillbaka. Sedan dess har jag aldrig mer blivit utsatt för någon form av aggression från mina mobbare" och "din dotter ska inte slå vem som helst, någonsin. Om hon gör det innebär det att hon föder ännu mer våld".

Vad tycker du?

Advertisement