Pappan straffar sin son genom att låta honom att leka med sin smartphone 17 timmar i följd

av Titti Carlberg

24 Mars 2023

Pappan straffar sin son genom att låta honom att leka med sin smartphone 17 timmar i följd
Advertisement

När man blir förälder förändras livet totalt. Det är förståeligt att man från och med då måste ta hand om en annan person. En pappas och en mammas roll är dock framför allt att fostra barnet, och ibland tvingas man att fatta beslut som man egentligen inte vill, som till exempel ett straff. Det senare är för att lära barnet en läxa så att inte samma misstag upprepas.

Pappan som är huvudperson i vår berättelse, hittade sin son vaken mitt i natten med mobiltelefonen i handen, som straff tvingade han honom att oavbrutet spela spel i 17 timmar. Låt oss se vad som hände.

via Dailymail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

En kinesisk pappa, närmare bestämt från Shenzen, vaknade mitt i natten och såg ett ljussken från sonens rum. När han gick in i pojkens rum fick han syn på att sonen lekte med sin smartphone. Mannen bestämde sig i det ögonblicket för att lära pojken en läxa och istället för att beslagta telefonen, tvingade han honom att fortsätta spela tills han var utmattad.

Barnet spelade spel i 17 timmar i sträck, från 01:00 till 18:00 följande dag. Pappan stoppade straffet först när pojken började gråta och lovade att han hade lärt sig sin läxa. Mannen filmade den lilles reaktion och betonade att han hade valt detta straff uteslutande som en sista utväg, men framför allt avrådde han andra föräldrar att göra detsamma.

Advertisement

We imagine you would get bored pretty quickly 🎮

Pubblicato da Metro su Sabato 18 marzo 2023

Filmen visar en pojke i pyjamas som inte verkar orka mer, men när han är på väg att somna, skakas han om så han håller sig vaken och kan fortsätta spela.
"Min pappa upptäckte att jag spelade spelade på telefonen mitt i natten, så han bestämde sig för att straffa mig och fick mig att fortsätta spela hela dagen. Jag orkade inte mer, jag ville bara sova".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Mannen avbröt straffet först när hans son var utmattad och verkade ha förstått läxan. Vid det laget ingick de en ny pakt tillsammans, nämligen att tiden som den lille ska spendera framför mobiltelefonen ska vara begränsad.

Vad tycker du?

Advertisement