Tjejen påstår att hon är singel för att hon är för vacker: "män känner sig skrämda"

av Titti Carlberg

17 Mars 2023

Tjejen påstår att hon är singel för att hon är för vacker: "män känner sig skrämda"
Advertisement

Utseendet gör ofta inget annat än förvirra. Alltför ofta anses det att man känner till en persons karaktär bara genom att titta på henne, just av denna anledning bestämmer man sig för att inte lära känna henne på djupet. Men en individs fysik speglar inte hennes väsen, att bara förlita sig på det yttre skulle vara som att döma en bok från omslaget, utan att läsa den. Endast det inre avslöjar en individs verkliga ansikte.

Tjejen som är huvudperson i vår berättelse hävdar att hon är singel för att hon är för snygg. Hennes utseende skrämmer männen, som av denna anledning avstår från att bjuda ut henne. Men låt oss se vad det handlar om.

via Independent

Advertisement
hope.schwing/Instagram

hope.schwing/Instagram

Hope Schwing är en 24-årig tjej från Los Angeles, Kalifornien i USA, hon är känd på sociala medier under pseudonymen hope.schwing, där hon dagligen publicerar videor om sitt vardagliga liv. Trots att hon har ett fördelaktigt utseende hävdar hon att hon inte har haft många pojkvänner, och att hon framför allt inte har så mycket erfarenhet av att dejta. Hon har ofta frågat sig själv "varför" och tror nu att hon har hittat svaret på det.

Hon hävdar att hon är alldeles för självständig och inte behöver en pojkvän, eftersom hon inte känner något behov av att slå sig till ro. Hon har dessutom upptäckt att män skräms av hennes attityd och skönhet, och av dessa skäl ber de henne inte om en dejt. Så hon bestämde sig för att uttrycka sin teori i ett klipp.

"Det är aldrig någon - säger hon - som pratar om hur svårt det är att vara för snygg för att ha en pojkvän. Männen blir extremt skrämda och rädda för mig. Att vara så här otroligt attraktiv är en förbannelse".

Advertisement
hope.schwing/Instagram

hope.schwing/Instagram

Videon nådde ett högt antal visningar, över 3,7 miljoner, men framför allt var det många webbanvändare som bestämde sig för att kommentera, några gjorde narr av henne, medan andra kritiserade hennes attityd.
"Nu har du övertygat mig om att det är därför jag också är singel, tack för hjälpen""tycker du inte själv att din attityd är överdriven" och "du har förmodligen aldrig haft ett förhållande för att det är det du vill, skyll inte på andra människor".

Vad tror du?

Advertisement