Den här killen och hans flickvän vann jackpotten men kan inte göra anspråk på vinsten

av Titti Carlberg

15 Mars 2023

Den här killen och hans flickvän vann jackpotten men kan inte göra anspråk på vinsten
Advertisement

Det sägs ofta  att pengar ger inte lycka, det kanske stämmer, men de förändrar dock radikalt ens existens. Vi hoppas alla att, åtminstone en gång under livet, vinna en stor summa pengar på lotto för att kunna förvandla våra drömmar till verklighet. En vinst skulle tillåta en att tillfredsställa många önskemål, som att göra den resa du alltid har velat göra.

Paret som är huvudpersoner i vår berättelse vann lotteriets jackpott, men på grund av ett tekniskt fel kan de inte hämta ut vinsten på 182 miljoner pund. Låt oss se bättre vad som hände.

via The Sun

Advertisement

Rachel Kennedy

Pubblicato da Liam Mccrohan su Sabato 15 giugno 2019

Liam McCrohan, 21 och Rachel Kennedy, 19, är ett par från Hertfordshire. De har alltid drömt om att vinna på lotteri, så de bestämde sig för att börja satsa på samma 5 nummer om och om igen, i hopp om att de skulle vinna. Tydligen blev deras dröm verklighet, men på grund av ett tekniskt fel kunde de inte lösa ut vinsten.

Advertisement

You'd be raging 😡

Pubblicato da LADbible su Mercoledì 8 marzo 2023

Rachel spelade samma nummer på det nationella lotteriet fem veckor i sträck, och plötsligt fick hon ett meddelande om att hon hade vunnit. I det ögonblicket trodde hon knappt sina ögon, hon ringde omedelbart sin mamma och pojkvän för att berätta vad som hade hänt. Till en början trodde de att det var ett skämt, men sedan blev de också överväldigade av glädje. Synd dock att de jublade för tidigt.

"Jag öppnade appen - berättar Rachel - och såg meddelandet att mina var de vinnande siffrorna. Jag ringde numret och de svarade mig att jag hade den rätta raden, men att jag inte hade haft tillräckligt med pengar på kontot för att betala inlämningen av biljetten. Jag var på toppen av världen när jag trodde att jag hade vunnit, men sedan upptäckte jag att jag inte hade vunnit någonting".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Mellan de två var den som blev mest besviken Liam, som så fort han hade fått nyheten redan hade börjat föreställa sig hur han skulle spendera pengarna. Han hade påbörjat många projekt i sitt huvud.

"Jag hade redan föreställt mig - berättar Liam - vårt drömhem och bilen vi alltid velat ha, jag blev förmodligen väldigt medtagen. I appen såg det verkligen ut som att vi hade vunnit, för det dyker upp en orange skrift som visar matchvinnare".

Vad tycker du?

Advertisement