Programledaren föder plötsligt på badrumsgolvet

av Titti Carlberg

11 Mars 2023

Programledaren föder plötsligt på badrumsgolvet
Advertisement

Många människor känner föräldrainstinkten i sina hjärtan, de tror att de har kompetensen att bli utmärkta pappor och underbara mammor. Av den anledningen vill de ha ett barn så snabbt som möjligt. De flesta familjer, under de sista dagarna av graviditeten, organiserar och förbereder övernattningsväskan för sjukhusvistelsen, eftersom värkarna kan komma plötsligt, men i vissa fall är förlossningen så plötslig att barnet föds på de mest ovanliga platser.

Journalisten som är huvudpersonen i berättelsen vet detta väl. Kvinnan födde sitt andra barn hemma i en förlossning som varade i bara 13 minuter. Låt oss se vad som hände.

via CNN

Advertisement
 kasie/Instagram

kasie/Instagram

Kasie Hunt, journalist och nyhetsankare på CNN, har avslöjat att hon plötsligt födde sitt andra barn hemma i sitt badrum. Det hela hände plötsligt, hon var i badrummet när hon kände att det var dags. Förlossningen gick dock väldigt fort, efter 13 minuter var lilla Grey Hunt Rivera född.

Det första journalistens make Matthew Mario Rivera gjorde var att ringa specialisterna, som först gav anvisningar per telefon, och sedan tog över tyglarna i situationen så fort de anlände till kvinnan.

Advertisement
 kasie/Instagram

kasie/Instagram

"Grey, direkt efter att ha fötts - berättar journalisten - blev omkramad av sin pappa. Hon föddes efter 13 minuters värkar, innan vi ens hann ringa efter en ambulans. Akutteamet hjälpte oss först genom telefonen, sedan efter några minuter kom de för att övervaka händelsen och för att föra mig och min baby till sjukhuset."

 kasie/Instagram

kasie/Instagram

Deras förstfödda, 3-åriga Mars, kunde knappt ge sig till tåls innan han fick träffa sin lillasyster.
"Vårt första barn kunde inte vara mer stolt och vi kunde inte vara mer exalterade, vår familj expanderar. Nu är vi fyra stycken och Mars pratar med den lilla."

Nyheten om förlossningen spreds av Kasie själv, på Instagram, där hon har en profil, publicerade hon fotografier på sig och nykomlingen, och tackade alla som hade hjälpt henne.

Det är inte varje dag som man får bevittna en sådan förlossning?

Advertisement