Denna man har kommit på en alternativ lösning för att dölja sitt håravfall

Titti Carlberg

07 Mars 2023

Denna man har kommit på en alternativ lösning för att dölja sitt håravfall
Advertisement

Konsten att tatuera har sina rötter i historien, individer som hörde till inhemska stammar tatuerade ofta specifika symboler av rituella och heliga skäl. Med tiden har dock tatueringen fått nya nyanser och blivit alltmer populär. Nuförtiden tatuerar sig folk av många olika anledningar: att försöka täcka en defekt eller en ofullkomlighet, att alltid bära en symbol som de har en känslomässig koppling till eller helt enkelt för att ha ett vackert konstverk på sin kropp.

Huvudpersonen i vår berättelse, var väldigt förtjust i sitt hår, så mycket att när han började tappa det bestämde han sig för att tatuera en tjock man på sitt huvud, i ett försök att maskera sin flint. Låt oss se.

via La Prensa Grafica

Advertisement
 Camilo Morales Droguett/YouTube- Screenshot

Camilo Morales Droguett/YouTube- Screenshot

Människor bestämmer sig för att tatuera sig av de mest olika anledningarna, men framför allt väljer de att måla bilder av något de bryr sig om på sin hud. Troligtvis brydde sig den här mannen väldigt mycket om sitt hår och blev ledsen när han började tappa det. På grund av detta började han fundera på hur han skulle lösa situationen. Till slut kom han på att lösningen fanns i att gå till en tatueringsstudio och få en tjock hårman tatuerad på huvudet.

Tatueraren funderade på att designa "designen av en peruk" på ett sådant sätt att mannens skallighet delvis kunde maskeras. Konstnären blev så stolt över sitt arbete att han sa att hans kund nu skulle "slippa göra en hårtransplantation".

 Camilo Morales Droguett/YouTube- Screenshot

Camilo Morales Droguett/YouTube- Screenshot

Även den tatuerade mannen blev väldigt nöjd över resultatet, som inte går obemärkt förbi. Berättelsen väckte stor nyfikenhet hos webbanvändare, vilka ingrep och kommenterade: "på detta sätt förlorar han aldrig tid på att stå och kamma sig""det blir ju i alla fall aldrig tovigt", "det kommer aldrig se okammat ut""det enda problemet är att solljuset kommer att reflektera på hans huvud och då kommer det att synas att det är en målning" och "enligt mig är det väldigt bra gjort, detta kan vara ett alternativ till transplantation".

Vad tycker du om hans val?

Advertisement