Hon hittar ett potatischips med en konstig form och upptäcker senare att det var värt 100.000 pund

av Titti Carlberg

25 Februari 2023

Hon hittar ett potatischips med en konstig form och upptäcker senare att det var värt 100.000 pund
Advertisement

Då och då bestämmer sig snackstillverkande företag för att genomföra proportionella kampanjer för att göra reklam för en produkt. Ofta gömmer de ett visst föremål och de få lyckliga som lyckas hitta överraskningen i förpackningen vinner ett pris

Huvudpersonen i vår berättelse var inte medveten om kampanjen och visste inte att överraskningen bestod av ett potatischips med konstig form och därför, utan att tveka, när hon såg det, åt genast upp det. Otur för henne, eftersom om hon hade visat att hon hade hittat det skulle hon ha vunnit 100.000 pund. Låt oss se vad som hände.

via Mirror

Advertisement

Tillverkaren av potatischips Walkers hade, för att uppmuntra folk att köpa deras produkter, beslutat att anordna en originell tävling, vars pris skulle ha gjort vinnaren väldigt glad. Alla deltagare uppmanades att leta och hitta det hjärtformade potatischipset som låg gömt i en av deras chipspåsar. En tävling som skulle ha gett 100.000 pund till vinnaren.

Även om initiativet spreds stort av företaget var det inte alla som blev medvetna om det. Framför allt inte Dawn Sagar, en engelsk kvinna, som om hon bara hade känt till tävlingen hade kunnat vinna jackpotten eftersom hon hade hittat det hjärtformade potatischipset.

Advertisement

Dawn arbetar på en stormarknad. En dag blev hon hungrig under sitt skift och hon bestämde sig för att köpa en påse chips av märket Walkers. Medan hon åt fick hon upp ett hjärtformat chips från påsen, detta roade henne så mycket att hon beslöt sig för att ta en selfie där hon visar chipset, och dela det med sina vänner. De senare, som hade hört talas om tävlingen, beordrade henne, så fort de såg fotot, att inte äta det utan omedelbart kontakta företaget.
Tyvärr var det försent.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Efter att ha fått reda på hur mycket chipset, som hon precis ätit, var värt, försökte Dawn se det från den ljusa sidan.

"Det är inte världens undergång, eller hur? Det kunde ha gjort mitt liv lite lyckligare, men pengar gör inte så stor skillnad. Det spelar ingen roll, men nu, varje gång någon köper chips av märket Walker uppmanar jag dem att kolla om det finns ett hjärtformat chips i påsen och att inte äta upp det".

Hon hade verkligen otur, men vem vet, ödet kanske har en annan överraskning i beredskap för henne...

 

Advertisement