På sociala medier kritiserar en influencer maträtten som kocken serverade henne

av Titti Carlberg

28 Februari 2023

På sociala medier kritiserar en influencer maträtten som kocken serverade henne
Advertisement

Varje år den 14 februari firas San Valentino, eller Alla hjärtans dag. En dag som par helst firar ensamma och överraskar varandra med en speciell gåva. En av huvudaktiviteterna som genomförs vid detta tillfälle är dock att gå ut och äta middag. Under sådana omständigheter förbereds ofta mycket speciella menyer, men det kan hända att matgästerna klagar på det som serverats till dem.

Faktum är att huvudpersonen i vår berättelse inte blev nöjd med middagen som serveredas så hon bestämde sig för att hårt kritisera både maträtten och kocken på sociala medier. Låt oss se vad som hände.

via laurys.rodriguez/Facebook

Advertisement

Misamores, hoy es mi examen oral en Derechos Intelectuales deséenme muchos éxitos 😍😍

Pubblicato da Laurys Rodriguez su Mercoledì 15 febbraio 2023

Laurys Rodrigues är en influencer som på Alla hjärtans dag hade bestämt sig för att gå ut och äta middag på en populär restaurang med sin pojkvän. Hon gillade dock inte det som serverades till henne, och ansåg dessutom att hon hade betalat alldeles för mycket för enkla maträtter som hon mycket väl hade kunnat tillaga själv hemma.
Hon valde senare att dela detta på sina sociala sidor.

På tallriken som serverades henne låg det, enligt henne, rostat bröd och mortadella. "Jag älskar bröd och mortadella, men jag hade aldrig förväntat mig att en restaurang, på denna nivå, skulle servera denna rätt till ett så högt pris. Jag föredrar att göra det själv och äta det hemma".

Kvinnans kommentar lämnades naturligtvis inte utan svar från kocken, Ivan Villalba, som gärna ville understryka att det var en rätt som krävde många förberedelser: "den ena var med serranoskinka och confiterade körsbärstomater och den andra var mortadella med pistagenötter och sur sås. Jag hoppades att en bondkvinna förstod det".

Advertisement
Laurys Rodriguez/Facebook

Laurys Rodriguez/Facebook

Många av webbanvändarna ställde sig på kvinnans sida och hävdade att både kocken och restaurangägaren betedde sig illa: "varför var det nödvändigt att förolämpa henne?""en kund har rätt att säga sitt", "ni ville tjäna mer genom att erbjuda billiga produkter till ett högt pris" och "varför kalla henne för bondkvinna?".

Vem av dem har rätt, enligt dig? Hur skulle du ha reagerat?

Advertisement