Den här mannen vägrar dejta kvinnor som han tycker är "fula"

av Titti Carlberg

19 Februari 2023

Den här mannen vägrar dejta kvinnor som han tycker är "fula"
Advertisement

För att överleva behöver mänskligheten socialt umgänge. Varje individ uppfattar behovet av att dela sin existens med andra, och framför allt känna ett behov att tillbringa sitt dagliga liv med någon. Att hitta kärleken är dock inte alltid så lätt. Ofta är det den fysiska aspekten som håller tillbaka en eventuell början på ett förhållande, eftersom det är det första man uppmärksammar när man träffar någon. När detta första hinder har övervunnits, bör en perfekt passform av idéer, känslor och personligheter uppnås med den valda personen.

Den manliga huvudpersonen i vår berättelse har, trots att han vill dela sitt liv med någon, valt att inte nöja sig med vem som helst. Faktum är att han vägrar att dejta en kvinna som han anser vara ful. Låt oss se hur det går för honom. 

via Dailymail

Advertisement
Boerboel Blade and Aria TV/YouTube- Screenshot

Boerboel Blade and Aria TV/YouTube- Screenshot

Kevin, känd på sociala medier under pseudonymen boerboelblade, är en 42-årig ensamstående pappa från Methil i Skottland. Han har tröttnat på att vara ensam, men för honom är det svårt att finna kärleken eftersom han har väldigt höga krav. Faktum är att han har bestämt sig för att inte nöja sig med vem som helst, utan dejtar bara kvinnor som motsvarar hans krav. Han hävdar att han bara kommer att bli kär i den som följer hans normer.

"Jag kommer aldrig att nöja mig med vem som helst, jag vill inte ha en kvinna med ett utseende som jag inte gillar. Jag vet att jag själv inte ser ut som Brad Pitt, men jag vet att jag kan aspirera på vackra kvinnor. Att agera på detta sätt gör det naturligtvis svårare för mig. Jag inser att det finns en risk att jag kommer att vara ensam under en lång tid framöver. Det fanns en tid när jag inte hade så höga krav, men jag gillade det inte. Det kommer inte hända igen. Att finna den rätta är viktigt för mig. Det är synd att jag hittills inte har lyckats, men jag hoppas att jag förr eller senare finner henne".

Advertisement
Boerboel Blade and Aria TV/YouTube- Screenshot

Boerboel Blade and Aria TV/YouTube- Screenshot

Kevin vill verkligen hitta en kvinna som han kan dela många stunder i sitt liv med, men hon måste återspegla hans normer. Först och främst måste hon vara attraktiv och ha långt hår. För honom är den fysiska aspekten väldigt viktig, personligheten kommer på andra plats.

"Många män lever med ett ensamt hjärta och de väljer att vara ensamma. Jag vill ha en snygg tjej, och om jag måste nöja mig med en som jag inte gillar utseendet på föredrar jag att fortsätta vara singel".

Vad tycker du om hans krav?

Advertisement