En modell på en webbplats för vuxna använder sina inkomster för att skapa ett prisvärt boende

av Titti Carlberg

30 Januari 2023

En modell på en webbplats för vuxna använder sina inkomster för att skapa ett prisvärt boende
Advertisement

Vi sätter alla upp mål i våra liv, vissa mer själviska, andra mer stödjande, i ett försök att hjälpa andra. Det är dock inte alla som lyckas nå eller förverkliga sina önskningar: det krävs ofta ett stort engagemang, vilket inte alltid är tillräckligt utan det är också ofta nödvändigt att ha en rimlig summa pengar.

Berättelsens huvudperson lyckades tack vare sin envishet och sina pengar att förverkliga och uppnå sitt mål, det vill säga att köpa ett bostadshus för att skapa prisvärda bostäder för de familjer som har en låg inkomst.

via Mirror

Advertisement
beckymil1_/Instagram

beckymil1_/Instagram

Rebecca Goodwin, känd på sociala medier under pseudonymen beckymil1_, är en 28-årig modell, hon jobbar på en vuxensajt och är mamma till två barn. Hennes jobb gör att hon tjänar bra, i själva verket har hon en månadslön på cirka 100.000 pund. Just därför beslutade hon sig för att hjälpa familjer som inte tjänar så bra genom att hyra ut bostäder för överkomliga priser.

Kvinnan förklarar på Twitter att hon planerar att köpa 8 stycken bostadshus för att hyra ut lägenheter till folk som har låga inkomster.

"Min plan är att köpa fastigheter och hyra ut dem till folk som inte har råd att spendera mycket i hyra. En av villorna jag tänker hyra ut har 3 våningar, 4 sovrum, 3 badrum och parkeringsplats för 2 bilar, och det är helt möblerat. Allt för bara 650 pund i månaden, vilket är en utmärkt affär!".

Advertisement
beckymil1_/Instagram

beckymil1_/Instagram

Syftet med detta är inte att tjäna pengar, eftersom hennes inkomst är ganska hög, utan hon vill helt enkelt hjälpa familjer som har det svårt ekonomiskt. På detta sätt har hon också något som kan gå i arv till hennes barn.

Innan kvinnan började som modell var hon alltid tvungen att vara försiktig med alla utgifter, men sedan hon påbörjade denna karriär har hon förändrat sitt liv totalt.

"Jag tjänar drygt 100.000 pund i månaden, jag har aldrig tidigare haft en så hög lön. Nu kan jag köpa ett hus och en Porsche. Jag har också turen att jag har en familj som stöttar mig och som inte har något emot mitt yrke.".

Vad tycker du om den här kvinnans planer?

Advertisement