Hon inser att hon är gravid två timmar före förlossningen: "Jag kunde inte tro det var sant"

av Titti Carlberg

29 Januari 2023

Hon inser att hon är gravid två timmar före förlossningen: "Jag kunde inte tro det var sant"
Advertisement

Även om det förvisso är ett ovanligt fenomen är det inte ovanligt att en del kvinnor inser att de väntar ett barn bara några månader före det förväntade datumet för förlossningen. Faktum är att vissa inser det först när graviditeten är långt gången, i femte eller sjätte månaden, och i ett fåtal fall ännu längre fram. 

En amerikansk tjej berättar att hon inte hade några som helst misstankar förrän bara två timmar innan hennes barn föddes. Omöjligt? Uppenbarligen inte. Men låt oss se i detalj vad som hände.

via Independent

Advertisement

Bri Blanton är en 18-årig tjej som bor i South Carolina. Den unga kvinnan förvånade folket på webben när hon förklarade att hon inte förstod att hon var gravid förrän en kort stund innan förlossningen. Först vid deadline av graviditetstiden insåg hon att något var fel. Fram till det ögonblicket hade hon inte känt några symptom och inte heller känt några naturliga sparkar från fostret. En avgjort atypisk graviditet, där Bri inte ens kände den klassiska önskan efter speciella livsmedel.

Så utan någon förvarning, födde hon lilla Oakleigh bara två timmar efter att hon hade vaknat upp med svår smärta och kommunicerat det till sin 36-åriga mamma Jennifer Blackwell. Det var sjuksköterskan, när hon anlände till sjukhuset, som avslöjade för henne att hon var på väg att föda ett barn. Blanton var därför snabbt tvungen att vänja sig vid tanken på att bli mamma, utan att först få njuta och förbereda sig för det ögonblick då hennes liv skulle förändras.

Advertisement

Bri säger dock att hon älskar att vara mamma och att hon är glad över att ha fått sin lilla Oakleigh. "När de berättade för mig att jag var gravid och var på väg att föda, trodde jag knappt att det var sant. Jag upprepade hela tiden till min mamma, 'Det är inte möjligt.' De lade henne i mina armar efter förlossningen och min mamma sa att jag verkade som förlorad när jag såg på henne. Det tog mig drygt fyra timmar efter hennes födsel innan jag insåg att det var sant.". När hon berättade om den otroliga händelsen för sina vänner fick hon höra "men du var ju inte gravid förra veckan!".

Jennifer, Bris mamma, förklarade "det var som att hon gick och lade sig för natten och vaknade upp gravid. Hon var klädd i bikini i åttonde månaden av graviditeten och hade ingen babybula. Hon gjorde till och med en graviditetstest för några månader sedan med ett negativt resultat. Oakleigh är hur som helst en välsignelse och det är riktigt trevligt att se Bri som mamma.".

Detta är bevis på att inget är omöjligt för naturen!

 

Advertisement