"Jag är för snygg för att följa min dotter till förskolan: de andra mammorna blir avundsjuka"

av Titti Carlberg

21 Januari 2023

"Jag är för snygg för att följa min dotter till förskolan: de andra mammorna blir avundsjuka"
Advertisement

Avundsjuka är en känsla som finns hos varje individ. Det har hänt oss alla att, åtminstone en gång under livet, vilja vara som någon annan: att ha intelligensen, listigheten eller helt enkelt en väns kroppsbyggnad. Men vi är alla olika, och världens skönhet ligger just i detta: variationen. Av denna anledning måste vi acceptera oss själva som vi är, och vara medvetna om att det alltid kommer att finnas någon som är bättre eller mer attraktiv än oss själva.

Berättelsens huvudperson, å andra sidan, är en mamma som är medveten om sin egen skönhet, så pass att hon hävdar att hon inte längre kan följa sin dotter till förskolan, just på grund av sitt fysiska utseende, eftersom de andra mammorna ser på henne med avund- och svartsjuka.

via Irish Mirror

Advertisement

Lena Nersesian är en 31-årig mamma och modell som bor i Los Angeles med sin sambo Adam John Grandmaison, och deras dotter. Hon är väldigt känd på sociala medier under psudonymen freelenatheplug, hon har ett stort följe och faktum är att hon har nått runt 900.000 följare på Instagram. En video av henne har blivit väldigt känd och väckt sensation, i den säger hon att hon inte längre tänker följa sin dotter till förskolan. Detta beslut tog hon för att, enligt henne själv, hon är överdrivet vacker och hennes fysiska utseende väcker avundsjuka hos de andra mammorna.

Innan hon påbörjade sin modellkarriär arbetade hon som psykolog, men hon såg möjligheten och bestämde sig för att byta yrke. "När jag går med min dotter till förskolan ser de andra mammorna ner på mig, de är troligtvis avundsjuka på min skönhet. De är nog rädda att deras män ska bli kära i mig. Av denna anledning föredrar jag att inte följa min dotter till förskolan längre".

 

Advertisement

Kvinnan hävdar att folk med största sannolikhet har en felaktig uppfattning om hennes värld, och understryker att det är ett jobb som alla andra att ta foton och lägga upp dem på sociala medier. "Jag är modell, men mitt liv är väldigt normalt, jag älskar att laga mat och tillbringar mycket tid i köket. På så sätt kan jag få många lediga stunder, som jag älskar att använda för promenader i parken med min dotter".

Tror du att det hon uppfattar kan vara sant eller tror du att det bara är något hon inbillar sig?

Advertisement