En mamma väcker en debatt på webben om namnet hon valde till sin son: "du kommer att få ångra det valet"

av Titti Carlberg

24 Januari 2023

En mamma väcker en debatt på webben om namnet hon valde till sin son: "du kommer att få ångra det valet"
Advertisement

Man tror ofta att namnet, som ges till en nyfödd, kommer att avgöra hans liv. Av denna anledning, när ett par upptäcker att de kommer få ett barn, börjar de, efter den första glädjen fundera på vad den lille ska heta. Redan innan de vet könet börjar föräldraparet skriva en lista med namn som de gillar. Listan blir allt kortare efter hand tills det slutgiltiga valet på förlossningsdagen kommuniceras och registreras.

Huvudpersonen i den här berättelsen har dock startat en het debatt på nätet för namnet hon valde till sin son. Låt oss se vad han heter.

via expressdigest

Advertisement
calynbreann/TikTok

calynbreann/TikTok

Calyn Breann är en ung mamma som är känd på sociala medier under pseudonymen calynbreann. På sin TikTok-sida delar hon videor där hon visar sitt dagliga liv, så mycket att hon ville göra sina följare medvetna om vilket namn hon har valt till sin son. Hon hade alltid velat att den lille skulle få ett unikt, direkt igenkännbart namn. När hon avslöjade vad hon skulle döpa honom till var det många som kritiserade henne. Klippet där hon uttryckte sitt beslut har rubriken "du borde ha valt något annant, hans namn kommer inte att åldras bra".

Advertisement
calynbreann/TikTok

calynbreann/TikTok

För bildtexten till videon använde hon en av webbanvändarnas kommentarer när hon hade avslöjat sin sons namn, men som svar på kritiken sa hon: "Jag är inte intresserad, jag älskar min lille Coast". Ett speciellt namn, definitivt unikt som skiljer sig från andra.

Många ingrep för att kritisera hennes val och menade på att det inte var hon som skulle gilla namnet utan hennes son, och att han när han växte upp säkert skulle vilja ändra på det. "Det är inte ett pojknamn""du kommer att ångra ditt val" och "som vuxen kommer han säkert inte att gilla det".

calynbreann/TikTok

calynbreann/TikTok

Vid sidan av belackarna finns det dock många som stöder hennes val av namn, de har gratulerat Calyn för hennes val och för hennes vackra son"Coast är ett fantastiskt namn", "han kommer säkert att vara den enda som heter så", Coast är vacker, de andra är bara avundsjuka för att de själva har valt vanliga namn, som Bill" och "Personligen gillar jag inte det namnet, men det är din son och du vill att han har ett unikt namn. Jag är inte den att döma eller säga att du har valt fel".

Vad tycker du?

Advertisement