Hennes bortskämda son har en napp av guld för 1000£: "Jag köper honom allt han vill ha"

av Titti Carlberg

15 Januari 2023

Hennes bortskämda son har en napp av guld för 1000£: "Jag köper honom allt han vill ha"
Advertisement

Det finns föräldrar som älskar att skämma bort sina barn, överösa dem med presenter och köpa dem allt de pekar på. Och det finns föräldrar som föredrar att vänja barnen vid tanken att de inte kan få allt, stävjar deras nycker och belönar dem när de visar att de förtjänar det. Många föräldrar måste även ta itu med sina resurser, eftersom alla inte har råd att spendera kontinuerligt på presenter till sina barn.

Trots att denna engelska mamma är arbetslös tvekar hon aldrig: hennes barn får allt han önskar sig, vilket gör honom till en liten kung som är omgiven av lyx i alla avseenden. Låt oss ta reda på mer.

via Dunya News

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Kasey Akram, 32, födde Jareem år 2020. Pojken anses vara "Storbritanniens mest bortskämda unge". Anledningen? Kvinnan älskar att skänka honom lyxiga presenter som hon spenderat orimliga summor på. Några exempel inkluderar ett diamantbelagt armband för 925 pund, en halskedja från Versace för 750£ och en napp av guld för 1000£.

Men Akram begränsar sig inte bara till att köpa presenter till sonen utan skämmer också bort honom med dagliga vanor: när Jareem badas så sker inte det i ett vanligt badkar med plastankor utan han vältrar sig i ett kar fyllt med mjölk och honung. Kasey som är mamma på heltid spenderar tusentals pund på sitt barn utan någon ånger. Hon unnar sig själv ingen lyx utan handlar kläder och accessoarer i billighetsaffärer.

Advertisement

"Uso roupas de doação, enquanto ele está usando uma camiseta de 50 euros. Se eu tivesse escolha, andaria nua para que...

Pubblicato da CONTI outra su Giovedì 12 gennaio 2023

"Så fort min son föddes började jag fokusera mig helt på honom. Han är världens sötaste baby, men jag grälar ofta med mina vänner om alla pengar jag spenderar på honom. För mig själv köper jag bara billiga kopior så att jag ska ha råd att köpa honom allt han vill ha" berättar Kasey. "Jag klär mig i plagg från välgörenhetsbutiker medan han bär en tröja för 50 pund. Om jag kunde skulle jag aldrig köpa något till mig själv för att låta honom få allt. Han får allt han pekar på och om jag inte har råd med det så ringer jag hans pappa och ber honom om pengar.".

Kvinnan, som bor i Sheffield, South Yorkshire, förklarar att hon inte har något jobb, men att hon lyckas hantera alla utgifter tack vare bidrag och med hjälp av sitt ex. Innan hon fick Jareem arbetade hon som modell och dansare, och hon hade inga som helst planer på att bli mamma. Men när det hände upptäckte hon hur mycket hon älskade sin son och ändrade helt sitt perspektiv för att helt och hållet ägna sig åt honom.

Hennes dagliga rutin går ut på att vakna vid 6-tiden på morgonen, hon förbereder frukost till Jareem för att bjuda honom den på sängen. Efter det får han sitt dagliga bad i mjölk och honung, två gånger i veckan får barnet en oljebaserad massage medan han tittar på tecknade filmer på TV:n.

En utan tvekan lycklig son, men extremt bortskämd. Vad tycker ni om den här mammans val?

Advertisement