Hon anlitar en livvakt för att inte bli störd på gymmet: "Alla stöter på mig"

av Titti Carlberg

18 Januari 2023

Hon anlitar en livvakt för att inte bli störd på gymmet: "Alla stöter på mig"
Advertisement

Det finns många människor som älskar att sporta, för det är just medan de tränar som de lyckas skapa ögonblick bara för sig själva för att reflektera, att fundera ut lösningar på problem, eller till och med att inte tänka alls, befria sitt sinne, njuta av stunden och enbart ägna sig åt träningen. Tyvärr så avbryts dock dessa stunder alltför ofta av yttre element, framför allt av människor.

Faktum är att modellen som är huvudperson i vår berättelse bestämde sig för att anlita en livvakt eftersom hon var trött på att alla jämt försökte flörta med henne på gymmet, vilket tvingade henne att ständigt avbryta sitt tränande.

via New York Post

Advertisement

Monica Huldt, 38-årig modell från Arizona, en delstat i sydvästra USA. Hon är känd på Instagram under pseudonymen _swedishbella_. Att döma av hennes sociala nätverk är hon väldigt uppmärksam på sin fysiska form, i själva verket är hennes favoritplats gymmet dit hon går minst 5 dagar i veckan. Hennes utseende representerar dock ett problem för henne på denna plats, eftersom, enligt henne själv, alla "stöter" på henne. Hon säger att det är alltför många som stör henne medan hon tränar vilket hindrar henne från att utföra övningarna ordentligt och i fred.

"Att träna - förklarar Monica - är väldigt viktigt för mig, jag gör det framför allt för att må bra, träningen hjälper mig att må bra, att reflektera och slappna av. Men varje gång jag är på gymmet blir jag hindrad att träna i fred, jag blir hela tiden avbruten. En dag när jag hade en återhämtningspaus och tittade i min telefon kom det fram en kille till mig som sa att jag skulle sluta sms:a honom, och istället prata direkt till honom. Jag svarade honom att jag inte sms:ade till honom och att jag inte hade en tanke på att prata med honom, sedan återupptog jag min träning."

Advertisement

Bara för att slippa tänka på allt detta har Monica tänkt på en lösning, nämligen att anlita en livvakt, som kan hålla undan alla "friare". Hon bryr sig så mycket om att kunna träna ifred att hon till och med är villig att betala en livvakt upp till 3.000 dollar i månaden.

Tror du att det kan vara rätt lösning för att få träna i fred?

Advertisement