Oförbätterlig senkomling eller på jakt efter den sanna kärleken? En optisk illusion avslöjar det för dig

av Titti Carlberg

10 Februari 2023

Oförbätterlig senkomling eller på jakt efter den sanna kärleken? En optisk illusion avslöjar det för dig
Advertisement

Optisk illusion är ett naturligt eller konstgjort fenomen som förvirrar människans uppfattning och som alltid har fascinerat vuxna såväl som barn, så pass att verkliga konstnärliga rörelser under tidigare århundraden baserades just på dess användning. Det finns massor av optiska illusioner som sprids vitt och brett på webben och som har blivit väldigt populära. De håller oss sällskap och hjälper oss att hålla våra sinnen i träning, vissa kan till och med avslöja något om oss själva och vår personlighet.

Charles Meriot är specialist på att skapa och tolka optiska illusioner och han delar dussintals av dem, med stor framgång, på TikTok. Bland de senaste, en optisk illusion som låter dig få reda på om du är en oförbätterlig senkomling eller om du är på jakt efter den stora kärleken. 
Är du redo att upptäcka något nytt om dig själv? Ta en snabb titt på bilden innan du fortsätter att läsa!

via @charlesmeriot/TikTok

Advertisement
@charlesmeriot/TikTok

@charlesmeriot/TikTok

Äppelskrutt eller ett ansikte i profil? Vad är det första du ser på bilden? Svaret kommer att avslöja viktig information om din personlighet enligt Charles Meriot och hans video på TikTok. I själva verket, enligt Charles, har det du såg först mycket olika implikationer på din verkliga personlighet. Om det första du ser är ett äppleskrutt så älskar du att ha kul men inte bara. "Du är en fantastiskt bra vän och du är alltid redo för nya äventyr, men du kommer aldrig i tid" säger Charles i videon. 

Om du däremot såg två ansikten i profil, betyder det att du tar relationer på största allvar"du är redan i ett förhållande eller så är du aktivt engagerad för att bli det" avslutar den unge mannen i videon.

Många personer har kommenterat videon, de uppskattade verkligen denna geniala optiska illusion. Det finns de som bekräftade mannens teori, och sa att det första det såg var äppleskruttet och att det stämmer att de alltid är sena till möten och dylikt. Men det finns även de, som såg äppleskruttet, som sa att de var väldigt punktliga. Det finns också de som inte kunde se ansiktsprofilerna trots att de ansträngde sig och de som såg båda sakerna samtidigt.

Och du, vad var det första du såg?

Advertisement