"Jag är 34 år och single: ingen vill ha mig bara för att jag har ett barn"

av Titti Carlberg

25 December 2022

"Jag är 34 år och single: ingen vill ha mig bara för att jag har ett barn"
Advertisement

Många kvinnor uppfattar redan i ung ålder att de har det som kallas modersinstinkt. Just därför kan de inte vänta med att få ett barn, att hålla sin lilla i famnen. Att ta hand om ett barn är dock inte lätt, man måste förstå och vara uppmärksam på alla dess behov.

Om att ta hand om en liten är jobbigt för ett par, kan man tänka sig hur det är för en ensamstående mamma. Ensamstående kvinnor kan ha väldigt svårt för att hitta en partner. Berättelsens huvudperson vet det väl: en ensamstående mamma som har svårt att etablera en relation, eftersom de män hon har träffat inte vill ta hand om en annan mans barn

via Metro Ecuador

Advertisement
thegirl_0241/TikTok

thegirl_0241/TikTok

Ayishatu Adans är en 34-årig nigeriansk kvinna och mamma. Hon älskar sin son mer än något annat i världen, men "på grund av honom" hittar hon ingen livskamrat. När hon säger att hon är mamma flyr männen sin väg. Så kvinnan bestämde sig för att göra sin sentimala situation känd genom en video publicerad på hennes TikTok-sida.

"Nästa år fyller jag 35, jag är ogift och har ett barn. Jag skulle vilja hitta mannen i mitt liv, men alla män jag träffar vill inte stanna hos mig. De säger alla samma sak, vilket är att de inte vill hantera ett barn som inte är deras kött och blod".

Ayishatus video var ett försök att visa sin situation och få folk att förstå hur det känns att vara en ensamstående mamma. Det var så många som kommenterade klippet negativt så hon kände sig tvungen att radera det.

Advertisement
thegirl_0241/TikTok

thegirl_0241/TikTok

Många webbanvändare kritiserade henne, men vid sidan av alla belackare fanns det också de som på alla sätt stödde henne och betonade att förr eller senare dyker den rätta upp, en man som villigt vill ta hand om henne och hennes barn.

 "Vännen, oroa dig inte. Det finns en man, någonstans, som kommer att älska dig och se din son som sin egen.", "Den perfekta mannen kommer att hitta dig, ha inte så bråttom" och "Förr eller senare kommer ditt hjärtas önskemål att uppnås".

Ayishatus förhoppning är att denna följeslagare ska dyka upp så snart som möjligt, men under tiden som hon väntar på honom, njuter hon av kärleken till sin son.

Tror du att det är svårt för en ensamstående mamma att hitta den rätta livspartnern?

Advertisement