Hon hittar sin grannes hamster i sitt sovrum: "den tuggade sig igenom väggen"

av Titti Carlberg

26 December 2022

Hon hittar sin grannes hamster i sitt sovrum: "den tuggade sig igenom väggen"
Advertisement

Många människor har husdjur hemma, men vissa har inget utrymme för att välja de klassiska som hund eller katt, och då de inte vill ha guldfiskar väljer de en hamster. De senare är ganska små, men har mycket liknande egenskaper som hos möss. Dessutom, med tanke på dess ringa storlek, lyckas de glida in genom små springor och på ett magiskt sätt dyker de upp på platser man minst förväntar sig. Deras framtänder gör också att de kan gnaga igenom resistenta material.

Huvudpersonen i händelsen, medan liggandes på sin säng, såg ett hål i väggen. Hålet vidgades gradvis mer och mer, tills huvudet på grannens hamster dök upp. Låt oss se vad som hände.

via kennabuchanan3/TikTok

Advertisement
kennabuchanan3/TikTok

kennabuchanan3/TikTok

Keena Buchanan var hemma när hon började höra konstiga ljud. Det verkade som att någon bokstavligen gnagde i väggen, men hon kunde inte komma på vad det var. Eftersom hon inte visste vad hon skulle göra och hade svårt att hålla sig lugn, skickade hon ett meddelande till sin rumskamrat.

"Jag såg ett hål i väggen - skrev hon - jag förstår inte vad det är som händer. Det låter nästan som att det är något som gnager i vår lägenhet"

Hålet i väggen började vidgas, från sekund till sekund blev det större och större tills nospartiet på Linda, grannens hamster, poppade ut och tog sig in i rummet.

Advertisement
kennabuchanan3/TikTok

kennabuchanan3/TikTok

Keena filmade allt som hände och bestämde sig för att publicera videon på sin TikTok-sida, med titeln "natten när grannens hamster underhöll mig och gnagde sig in i mitt rum genom väggen".

Klippet är så otroligt att det har nått över två miljoner visningar. De webbanvändare som ställdes inför händelsen kunde inte låta bli att kommentera under videon. Några föreslog lösningar, andra försökte göra narr av situationen.

"Om jag var i ditt ställe skulle jag ha flytt från lägenheten""hamstern ville bara leka kurragömma", "den kanske ville fly från sin ägare" och "en rolig händelse, även om det är svårt att hålla sig lugn".

Hur hade du reagerat?

Advertisement