Mannen tar sin hund till trimmaren, men blir chockad över resultatet

Titti Carlberg

19 Mars 2023

Mannen tar sin hund till trimmaren, men blir chockad över resultatet
Advertisement

När ett husdjur anländer till en familj vinner det snabbt alla familjemedlemmars hjärtan och blir en integrerad del av familjeenheten. Framför allt vill varje ägare att deras valp alltid ska tas hand om, så fort pälsen trasslar sig, kammar de hunden, men framför allt älskar de att skämma bort den, ta den till hundklippningen och lämna den där i ett par timmar, för att sedan ta hem hunden med en ren och glänsande päls.

Synd dock att berättelsens huvudperson inte blev nöjd med det arbete som hundtrimmaren gjorde på hundens päls, han tyckte att det såg ut som att hans hund hade förvandlats till en utomjording. Men låt oss se närmare på vad som hade hänt.

via The Sun

Advertisement
REALBURTIIS/Twitter

REALBURTIIS/Twitter

Mannen, som är känd på sociala medier under pseudonymen REALBURTIIS, bestämde sig för att skämma bort sin hund och gick med henne till hundtrimmningen, för att få hennes päls omskött. När han kom tillbaka för att hämta henne, efter utfört arbete, blev han så chockad över resultatet att han knappt kände igen henne.

För att visa, vad han ansåg som hundtrimmarens dåliga arbete, bestämde han sig för att publicera före och efter bilder på sociala medier av sin hund. På det första fotot ser man hunden med en lång glänsande päls och en rosett på huvudet. På den andra bilden ser det ut som en helt annan hund, en utan en lång tjock päls, med en blå rosett på huvudet och uppspärrade ögon.

REALBURTIIS/Twitter

REALBURTIIS/Twitter

Det var många webbanvändare som bestämde sig för att ingripa genom att kommentera, några kritiserade mannens beteende, andra gjorde narr av situationen. 
"På den andra bilden ser din hund ut som sengångaren Sid i 'Ice Age'", "Är du säker på att det är din hund?", "Jag går ut en fredagkväll kontra att vakna morgonen efter", "Du kan inte skylla på en arbetare som är utbildad för sitt jobb. Om du visste hur man gör, hade du gjort det själv" och "den enda anledningen till att en hundtrimmare tar sig friheten att raka en hund är för att den inte är ordentligt kammad".

Vad tycker du, hade hundägaren rätt att klaga offentligt på hundtrimmaren eller hade det varit bättre att han inte publicerade bilderna på sociala medier?

Advertisement